tiistai 19. helmikuuta 2013

Kahden kissan huusholli





Kiitos teille kaikille edelliseen postaukseen kommentin jättäneille <3 Kommentit olivat ihanan rohkaisevia, kannustavia ja sydäntä lämmittäviä.

Valitettavasti harmaa kissa ei ollut meidän pelastettavissa kotikissaksi. Se lähti muutaman päivän jälkeen kohti Oulun löytöeläinkotia.
Ei voi tietää miten pitkään kissa on kiertolaiselämää viettänyt, mutta ilmeisesti ainakin kaksi talvea, ellei pitempäänkin.
Kuten edellisen postauksen kuvasta näkyy, sen silmät olivat mustat kaivot, joissa valo paloi. Koko aikana ne eivät muuttuneet ns kesyn kissan silmiksi. Eläin oli hyvin stressaantuneen oloinen.

Harmillisesti stressaantuivat sitten myös omat kissamme Veera ja Leevi ja alkoivat oirehtimaan erinäisin tavoin. Vaikka itse olisin varmasti jaksanut yrittää pitkäänkin, oli pakko ottaa huomioon nämä vanhenevat kissat ja niiden hyvinvointi.

Ja itsekin sain hurjan pureman ranteeseen...Onneksi oli jäykkäkouristusrokote voimassa, puremat tulehtuivat hyvin äkkiä.

Ikävää, että tälle tarinalle ei tullut happy ending. Aina ei tule.

13 kommenttia:

  1. No voi... mutta hienoa on, että yritit.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kissa- Ehkäpä tuollainen kulkuri tarvitsee kodin, jossa on ainoa kissa.
    Toivotaan, että hänelle löytyy sellainen. Saa olla lämpöisessä.

    VastaaPoista
  3. No voi harmi, mutta parempi huolehtia omien hyvinvoinnista. Totta on ettei kaikkia voi pelastaa...ei eläimiä eikä ihmisiä:(

    VastaaPoista
  4. No voi harmi :/ Ratkaisu oli kuitenkin varmasti kaikkien kannalta se paras.

    VastaaPoista
  5. Villiintyneen kissan kesyttämiseen tarvitaan aikaa ja kärsivällisyyttä, eikä se varmasti ole parasta seuraa muille kissoille. Toivottavasti se huomaa miten mukavaa on kun ruoka tulee säännöllisesti nenän alle ja päättää kesyyntyä. Minäkin sain yhdeltä pyydystämältäni kulkurilta pureman ja löytöeläintalossa sama kisu puri hoitajaa, mutta kotikissa siitäkin sukeutui.

    VastaaPoista
  6. Pelastit kissan kuitenkin mahdolliselta kylmettymiseltä ja nälkiintymiseltä ja teit parhaasi. Aina ei voi tosiaan tehdä oman mieltymyksensä mukaan.

    VastaaPoista
  7. Blogissani on sinulle tunnustus.

    VastaaPoista
  8. Pääasia on se,että kissa ei joudu enää vaeltelemaan talvipakkasissa vailla omaa kotia,oli hänen kohtalonsa jatkossa sitten mikä tahansa :)

    VastaaPoista
  9. Sille voi vielä tulla onnellinen loppu, kiitos Sinun! Teit hyvän työn. Ihanat kisut! Vaikka purivatkin Sinua, murr.

    VastaaPoista
  10. Näin on varmaan parempi sinun kissoillesi ja sille kulkurille. Onneksi se pieni kulkuri saa nyt olla lämpimässä ja ruuan äärellä.

    VastaaPoista
  11. Haastetta tulossa. http://vaaleanvihrea.blogspot.fi/2013/02/kumman-kaa.html

    VastaaPoista
  12. Hienoa, kun veit kissan löytöeläinkotiin. :-) Meidänkin kissoista yksi on sieltä haettu. Isot mustat pupillit voivat johtua jostain silmäsairaudesta. Minulla oli yhdellä kissalla silmänpohjan rappeuma, ja pupillit täyttivät koko silmän. Toisen kissani silmät taas näyttävät mustilta irisatrofian vuoksi. Molemmat kivuttomia vaivoja, mutta ensimmäinen aiheuttaa sokeuden. Toinen liittyy yleensä vanhuuteen.

    VastaaPoista
  13. Miten ihmiset saattavat jättää lemmikkinsä tuolleen heitteille!

    VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)