keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Pimp my youghurt!


Hmm...Ellen alkais jo oleen lupaavassa mummuiässä,miettisin itsekin mistä näissä mun mieliteoissa on pohjimmiltaan kyse! Arvaako kukaan mitä tuossa kulhossa on? No,siinähän on laktoositonta vaniljajogurttia,reilu ripaus kanelia ja toinen ropsaus kardemummaa ja mukavan rapsakkaa suutuntumaa tuomaan vielä pläjäys mantelilastuja...Nam:)

Tänään mulla oli töissä eväänä laktoositonta luonnonjogurttia maustettuna Valion luumu-rusinakeitolla sekä kardemummalla ja mantelilastuilla ja sekin oli nam!






Tämän verran on vielä jäljellä viime postauksen eustoman oksasta.Eukalyptuksen oksan kuivatin taas,niitä on jo aika kimput iso- ja pienilehtisiä,ovat niin kauniita kuivinakin ja tuoksuvat hyvältä,vielä jos vettä suihkauttaa lehdille,tuoksu voimistuu.



Näistä tykkään ihan hurjan paljon:). Ihanat pulleat köyhänhopeiset tuikkulyhdyt,jotka löysin Rintelän Ruusan blogin  Tuntunen -verkkokaupasta,jossa on muutakin mukavaa,wink wink.Vähän jänskätti,että kestävätköhän ehjinä postissa,mutta Jenni oli pakannut ne tosi huolellisesti ja tulivat priimakunnossa perille.Nettikaupat on kyllä loistokeksintö,olen tilannut vaikka mitä,etupäässä sisustussälää, niiden kautta eikä ole ikinä ollut mitään ongelmia.







Ilo mun silmälle,todella:)



Ja My Love-daalian viimeisiä valkoisia kukkia lokakuun auringonvalossa



Näiden kanssa konttailin yhtenä iltana meidän pesuhuoneen lattialla:). Erittäin epäergonomisessa ja epäilemättä myös epäesteettisessä asennossa väsäsin kuusenhavuköynnöstä pation kaiteeseen.Leijonamies kaatoi pari ruman muotoista ja vaurioitunutta kuusta ja keräsin oksia talteen just tähän tarkoitukseen.



Mikä ihana tuoksu niistä lähtikään ja miten mukavilta nuo köynnökset näyttävät,kunhan kieputan valosarjan sekaan ja  tulee vielä valkoista lunta koristeeksi!

Istutettiin vielä toissapäivänä Leijonamiehen kanssa uusia kuusentaimia.Kuuset on niin kauniita, ja lisäksi hyödyllisiä, hyvä tuulen- ja näkösuoja.Kaavailin jo siinä istuttaessamme,että keväällä sitten tähän eteen laitetaan lisää alppiruusuja jne:)


Ihania lokakuun loppupäiviä kaikille kanssabloggaajille.


7 kommenttia:

  1. Moikka,vau että on komeita tuikkulyhtyjä,ihanan näköisiä,nuo luo tunnelmaa pimeisiin talvi iltoihin♥.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Voi, kaktusdaalia! Aivan ihana! Kiva kun on niin suuri piha että jopa kuusia voi istuttaa. Nykyään on rodojen valikoima niin laaja, että sieltä löytyy vaikka minkälaista ihanaa, suuri- ja pienilehtistä ja värivaihtoehtoja vaikka kuinka.
    Todella kauniit lasilyhdyt, ihan kuin kurpitsat!!!

    VastaaPoista
  3. Tansku,ihastuin noihin lyhtyihin heti kun ne näin,muoto ja materiaali ovat ihan täydelliset:)

    Saila,daaliat on kyllä komeita ja kun niitä on niin monenmuotoisia ja -värisiä,valinnanvaraa piisaa.Samoin kuin rodoissa,onneksi nykyään löytyy sellaisiakin,jotka pärjäävät täällä pohjoisempanakin.Niinpäs ovat mun tuikkulyhdyt,ihan kuin kurpitsat:)

    VastaaPoista
  4. Namiskaiset ovat myös kaikki kuvasi kauneudessaan, juu u kurpitsat...ja kaikki,. arvaas meidänkin naapurin taloyhtiössä oli talkoot ja valtavan suuri kuusi oli kaadettu käpyineen ja minäkös kaksin käsin oksien kimpussa rahtasin niitä kotiini iltapimeällä, pitkiä oksia ja hiukan pienempiäkin ja matkalla nuuhkin niiden ihastuttaa tuoksua...tiedät mikä tuli mieleen!
    Sinun Love-daalia on sykähdyttävän kaunis kaunotar!

    Nautinnollisia päiviä myös sinulle lokakuun päiviin!

    VastaaPoista
  5. Voi - sinä oot saanut jo kuusiköynnöstä tehtyä :)

    Kuusiköynnöket on ihan mun suosikkeja syksyisin/talvisin...minä vaan oon aina myöhässä niiden kanssa :(

    Ihanaa lokakuun loppua sinullekin!

    VastaaPoista
  6. Sirkka,voi että,näen sieluni silmillä sinut pimeässä kuusenoksiesi kanssa kotiin tarpomassa:).

    Hanna,en oo kyllä koskaan ennen näin hyvissä ajoin kuusiköynnöstä väsännyt,nyt vain sattui niin sopivasti tuo puunkaato,ettei voinut olla tekemättä.

    VastaaPoista
  7. Kuusenhavuköynnös on upea!

    Kiva, että osallistut arvontaani!

    Mukavaa sunnuntaipäivää!

    Nicole

    VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)