perjantai 11. huhtikuuta 2014

Keväinen tuulahdus Tukholmasta kirsikankukkataivaan alta.


























































Tässäpä viikonlopun alkajaisiksi ensimmäinen kuvatervehdys Tukholman reissultamme, jolta tänään jo kotiuduttiin. Tämä on ilmeisesti koristekirsikka 'Accolade', joka näin ilahduttavasti jo aloitteli kukintaansa. En ole ennen päässyt näkemään näin suurta määrää kukkivia kirsikkapuita yhtä aikaa ja tästä tietenkin virisi uusi unelma, kuinkas muutenkaan. Japanilaisten hanami eli kirsikkajuhla saattaisi olla kokemisen arvoinen asia...kirsikkapuita kuvasi kanssamme yhtäaikaa myös japanilainen tyttö, jonka mahdollista koti-ikävää ihanat puut toivottavasti vähän lievittivät.
Lyhyessäkin ajassa ehtii nähdä paljon hyvää ja kaunista, ensi postauksessa taas lisää :) Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille ja muille kävijöille.

16 kommenttia:

  1. Voi miten ihana teidän oma hanami tuolla Tukholmassa! Olisi elämys päästä joskus Japaniin kirsikankukkien aikaan. Vaan mistä tietää kuukausia etukäteen, koska se tarkalleen ottaen on... olisi tosi huonoa tuuria, jos juuri silloin osuisi kohdalle erityisen myöhäinen tai aikainen kevät.
    Upeaa tuollainen suuri määrä kirsikkapuita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi bongasin nuo edellisenä iltana ratikassa istuessani! Totta, pitäisi varata vähän pitempi Japanin reissu,ettei menisi ihan myttyyn. Kovasti mietin,etteikö sittenkin jossakin sopivassa paikassa meilläkin menestyisi tuommoinen ihanuus...:) Koriste- ja purppuraomenapuista oon suunnitellut jotain tuon tapaista,toteutus on vielä vaiheessa.

      Poista
  2. Oi upeaa. Hassua ajatella, että Tukholmassa jo kukkii vaikka täällä puhaltaa jäätävä tuuli. Kai se lempeä kevät meillekin pian tulee. Niin upeita kukkia. Meillä pihassa pari kirsikkaa ja nähtävästi lisää olisi saatava sillä tuollainen kukkameri olisi kyllä upea omallakin pihalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siellä ollut juurikaan lämpimämpää kuin Suomessakaan,mutta niin vain kevät on edempänä. Tuleehan se meillekin,hitaasti näköjään,mutta kuitenkin.Kunhan ei sitten kertarysäyksellä niinkuin viime keväänä...Noihin kevään kukkapuihin kannattaa kyllä satsata,ovat ne niin upeita,kun vähän ikää tulee.

      Poista
  3. Ihastuttavia puita! Olen kuvannut viimeksi Israelin keväässä kukkivia kirsikkapuita.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivat kyllä sykähdyttävän ihania. Mukavaa,kun pääset tuon tuosta nauttimaan Israelin ilmastosta ja kasvillisuudesta :)

      Poista
  4. Oi oi, tuo kirsikkapuiden kukinnan juhlistaminen on niin herkkää. Ihanat näkymät !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuon kukkataivaan alta olisi malttanut lähteä pois...

      Poista
  5. Voi kun ihanaa, ihmettelen vaan miksi en ole käynyt tuolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin,sinähän asut Ruotsissa,eikö vain. Oli kyllä onnekasta,että satuin bongaamaan nuo puut edellisenä iltana ratikan ikkunasta.

      Poista
  6. Romanttisen suloisia kirsikankukkia. Aina noita nähdessä harmittelee, ettei sittenkään ole tullut Accoladea hankkineeksi. Kauniita, hempeitä ja suloisia.

    VastaaPoista
  7. Huikean ihanat vaaleanpunaiset kirsikankukat!

    VastaaPoista
  8. Hi I am so glad I found your web site, I really found
    you by error, while I was looking on Digg for something else, Regardless I am here now and would
    just like to say cheers for a marvelous post and
    a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don't have time
    to read it all at the minute but I have saved it and also included your RSS
    feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up
    the superb work.

    Here is my web page Books

    VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)