perjantai 9. huhtikuuta 2010

Leevin lepohetki

Nimittäin puutarhakissamme Leevin,ikä 11,5 v.  Leevi on talvisin linjojaan herkutellen hellivä nautiskelija,joka osaa arvostaa päiväunien autuutta,varsinkin  ihmisen - tuon  lämmityksellä varustetun silitys- ja rapsutusautomaatin kanssa. Talvisin Leevi istuskelee ikkunalaudalla ja kaihoaa kesää. Ulos Leevi ei tänä talvena ole astunut jalallaan sitten marraskuun.Viisasta.


Pitkästyttää...

Leevi isotassu, Leevi hassutassu, mitä Leevi mitä äijjä...
Leevi on poikani kissa alunperin,mutta hänen kasvettuaan aikuiseksi ja muutettuaan omaan huusholliin,Leevi päätyi adoptoimaan minut ja peesailee sinnikkäästi sisällä ja kesäisin ulkona.

Nääs kun kevät koittaa kunnolla ja lumit sulaa ja pakkaset on pois...Leevistä tulee viidakon villi tiikeri:).

Leevi tykkää istuksia pensaiden alla katselemassa,ottaa tirsanderit sopivan suuren perennan alla,välillä tietty pitää kipaista tarkistuskäynnille,että jotta mitä se mukke siellä nyt kaivelee ja istuttaa. Ja mitäköhän näihinkin ruukkuihin laitettais:)

Tämäkin tekee puutarhanhoidosta vielä hieman hohdokkaampaa. Mitä olisi puutarha,jossa ei kissa tassuttelisi?Rentouttavaa viikonloppua kaikille kävijöille.Etelässä kukkii näköjään jo krookukset ja lumikellot,nauttikaa te onnelliset:).

p.s. Ensi postauksessa suunnittelin vieväni teidät vierailulle uskomattomaan perennatarhaan,missä kävin viime kesänä:).

4 kommenttia:

 1. Onpa sinulla suloinen ja viisas puutarhakissa ; )
  Mielenkiinnolla odottelen seuraavaa postaustasi...
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Ihana Leevi-kissa :) Taitaa olla ihanan persoonallinen nautiskelija ?

  Ensi postaustasikin mielenkiinnolla odotellen...

  VastaaPoista
 3. Meidän Elmeri lähettää terveisiä Leeville! Elmeri kulkee kyllä koko talven ulkona, mutta pakkasilla pihakäynnit oli aika lyhyitä. Elmeri on sellanen koheltaja, että putoaa syksyisinkin usein jokeen ja on tänä keväänäkin jo käynyt joessa...
  Tulin just Israelista ja meinasin melkein "seota" siitä kukkaloistosta! Ihanin löytö oli tällä matkalla salkoruusut, joita kasvoi missä milloinkin, teiden varsilla ja vuoren rinteillä.Yli metrin korkuisia, vaaleanpunaisia kukkia... ihania kertakaikkiaan! Kerron myöhemmin blogissani matkasta lisää.

  VastaaPoista
 4. Sari
  Hanna
  Eeviregina,
  kiitos visiitistä:)

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)