sunnuntai 18. joulukuuta 2011

I´m dreaming of a white Christmas...
Tulikin yllättäen pitkä blogitauko,mutta hengissä ollaan ja tässä vähän kuulumisia:) Täytyy käydä kurkistelemassa jouluvalmistelujen edistymistä teidän muidenkin blogeissa!

All of a sudden a quite longish blogbreak happened but yes,I'm alive and going to visit your blogs as soon as possible!


Ihanat raidalliset leikkoamaryllikset löysin CittaristaJa tämmöinen hurmaava tonttu oli pakko ostaa.Se on kylläkin valmistettu jossain kaukomailla,mutta sen olemus nimenomaan on mielestäni suomalaisen perustontun: harmaa nuttu,persjalkainen,jörö ujohko asento ja lakki syvällä silmillä:)
Se on katsellut muutaman viikon tässä kammarin pöydällä ulos ikkunasta. Torstai-iltana se kuitenkin käänsi katseensa huonetta kohti...

I just had to buy this charming elf.Actually it was made in some faraway country but it looks like a real finnish elf with its grey jacket,short legs,grumpy and shy look...
For a few weeks he has been watching out the window but on Thursday night he turned over...

Valkoinen kuusi sai uudet vanhanroosansävyiset lasipallotTonttu seurailee lakkinsa alta meidän kauan odotettujen jouluvieraiden touhuja.Eli maailman rakkain tyttäreni lennähti torstai-iltana Lontoosta mukanaan poikaystävänsä O :)
Now our elf is watching our christmas guests.My precious daughter came home for Christmas with her boyfriend,charming O :)

Tämmöisen ihanan vanhan peilipöydän ostin muutama viikko sitten.En todellakaan peilaillakseni itseäni vaan yksinomaan tätä tarkoitusta varten.Sain siitä oivallisen kynttiläalttarin:)
This is the old vanity table I bought a couple of weeks ago.It made a perfect candle altar:)


Montakohan kiloa kynttilöitä ja tuikkuja olen polttanut syksyn aikana...ja montakohan uutta kynttilänjalkaa ja lyhtyä meille on ilmestynyt...jos mulla joku talvinen addiktio on,niin se on kai sitten tuo lyhtyjen ja kynttilänjalkojen hankkiminen.Toki siinä tolkku on oltava,mutta sanotaanko,että sillain harkitusti ja harvakseltaan kuitenkin kokoelma kasvaa.Lohduttaudun ajatuksella,että onpahan lapsilla jotain perittävää;)

I wonder how many candles I have burnt during the autumn...And how many new candlesticks and lanterns has appeared in our house...I guess I'm just addicted to get more and more of them, judiciously of course.


Viime viikonlopun ihanat pehmeät lumet ovat nyt liukkaaksi tallautunut muisto pihamaalla.Oli jo muutaman päivän niin kaunista,lunta puissa ja maassa ja niin jouluisen näköistä.Onneksi kaikki eivät ole sulaneet,jospa vähän pakastuisi ja sataisi uutta lunta jouluksi.
Muutenhan marras- ja joulukuu ovat olleet pahimmat mahdolliset kelien puolesta eli on satanut rankasti ja pakastunut vuoron perään:( olenkin jo varautunut kasvien menetyksiin typerien sääolosuhteiden vuoksi...

Last weekend it snowed but the most of it has melted.Such a pity,it was so beautiful and christmassy with snow on the trees and everything...Let's hope we get some more for Christmas.
The weathers during November and December have been the worst possible with lots of rain and next day minus degrees.I'm sure there will be some losses because perennials hate that.


Mutta katse on jo vankasti kohdistettu kohti kevättä:)
Tässä upouusi jäsenkorttini:Kyllä vain,olen nyt kunnianarvoisan Royal Horticultural Societyn jäsen. Katu-uskottavuuteni nousi kohisten:)Posti toi iltalukemiseksi uusimman The Garden-lehden,jossa onkin paljon luettavaa.

Tyttäreni toi tämän mukanaan,Yann Martelin Life of Pi.Oli sen lukenut ja kehui hyväksi.Pitää paikkansa,tempaisi mukaansa ja on niitä kirjoja,jotka olisi pakko saada luetuksi suunnilleen yhtäkyytiä.Puoleen väliin olen jo ehtinyt ja tavoitteena on päästä loppuun tässä lähitunteina:)On tämä varmaan suomennettukin,ensimmäinen painos on ilmestynyt jo 2001.Kynttiläistä ja kukkaista Joulua teille kaikille ihanille blogiystäville.Olkoon sydämenne lämmin ja hellä ja kotinne ja joulunne rakkaiden kaksi- tai nelijalkaisten täyttämä <3
May your Christmas be full of candlelight and flowers,my dear blogfriends.May your days be merry and bright and your hearts filled with delight <3

5 kommenttia:

 1. Onnea kuninkaallisesta jäsenyydestä. Tuo vaikuttaa niin arvokkaalta ja hienolta, että täytynee tutkia tuota jäsenyyttä lähemmin.
  Sinulla on nyt koti kauniisti koristeltuna vastaanottamaan suurinta talven juhlaa.
  Suloista joulunodotusta!

  VastaaPoista
 2. Apua mikä ihana peilipöytä!!! mii laik..
  Ihana jouluista tunnelmaa sulla siellä on ja tosi kivoja juttuja.
  Ihanaa saada rakas tytär kotiin, eikö vain.? Minunkin tyttäreni tuli - tosin - Turusta vaan, mutta ei olla nähty kuukauteen, joten oli ihanaa nähdä häntä ja hän viipyykin kotona koko viikon.
  Mukavaa joulun odotusta sinulle Tiina.

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva kuulla pitkästä aikaa. Nyt on joulu, kun tytärkin on käymässä. Jouluhan tuleekin läheisten läsnäolosta, rakkaudesta.

  Täällä on kuule poltettu myös kynttilöitä, ikkunat harmaana noesta. No, pestään sitten keväällä ;)

  Kaunis peilipöytä! Juuri kuin luotu kynttilöille...

  Jahas, pitääpä minunkin tutkia kunkinkaallista jäsenyyttä terkemmin. Onnittelut siitä Sinulle! Kiinnostavaa luettavaa sinulla.

  Onnellista Joulua!

  VastaaPoista
 4. The elf is adorable. :) I can understand getting addicted to candles, they have such a soft and romantic light when burning. I hope you get the white Christmas you're dreaming of!

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka kaunis joulu teillä ja kaikkein parasta, että rakas tyttäresi tuli rakkaansa kanssa sitä kanssanne viettämään.
  Kynttilät valaisevat ja lämmittävät...luoden kaunista tunnelmaa ympäriisä ja totta tosiaan kuinka kaunis on peilipöytäsi ja oivalsit hienosti laittaa kauniit kynttilät siihen täydentämään kauniine jalkoineen.
  Kaikki on niin kaunista ja viehkeää sulassa sovussa keskenään.
  Oikein paljon Onnea kunnianarvoisen
  Royal Horticultural Societyn jäsenelle!
  Olet sen totta maar ansainnut! Ihana tunne valtaa...! HIenoa!
  Garden lehti...!<3

  Rakkauden täytteistä Iloa ja Onnea alkavaan vuoteen 2012!<3

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)