lauantai 31. joulukuuta 2011

Happy New Year 2012!





Iloa ei voi koskaan olla liikaa.Siivittäköön tämä jouluinen koriste ajatukset uuteen alkavaan vuoteen ja tuokoon se mukanaan kaikille meille iloa,aitoa ja puhdasta.

There's never too much joy.I hope New Year will bring lots of joy to all of us.






















Paras joululahjani,rakkaat aikuiset lapseni ja heidän rakkaansa meillä joulua viettämässä <3 My best christmas present, my adult children and their loved ones <3




Unelmien täyttymys:) Tyttäreni ja O toivat mukanaan aidon englantilaisen christmas puddingin,jota nautimme brandy butterin ja kermavaahdon kera,nam.

A dream come true:) My daughter and her O brought from London a real english christmas pudding.It was delicious with brandy butter and whipped cream.










Joulupäivänä satoi vettä
On Christmas Day it was raining


















Tätä en koskaan lakkaa ihmettelemästä: maassa on lunta ja pakkasta ja silti sormustinkukka kurkottelee vihreitä lehtiään lumen seasta!







pihamme vähemmän esitelty kolkka; autoteltta peitti vielä tapaninpäivänä näkymät keskipihalta kompostoinnin hermokeskukseen...

Our car tent hid most properly the view to our compostors


Tiistaiyönä ja -aamuna havahduin muutaman kerran unestani tänne pohjoiseen vähän myöhemmin ennättäneeseen myrskytuuleen...Sitten tuli pitkä kova puuska,joka päättyi kummalliseen "whump"-ääneen.
Arvasin kyllä mistä ääni tuli...

On tuesday night and morning my dream was disturbed a few times by a hard wind.And again,I woke up and wind ended in strange "whomp" sound.I knew where that sound came from...







Niinpä niin.Syyskuussa meni pihakuusi ja nyt autoteltta repsahti kukaties korjauskelvottomaksi.Mutta sähkökatkoksilta vältyttiin,jossain päin Suomea ollaan uutisten mukaan edelleen sähköttä.
Tuskinpa ne tuulet ja myrskyt tähän loppuvat,joten epäilen,että ensi kesän rakennusprojekteihin taitaa kuulua oikea autotalli...

In september our spruce fell and now our car tent is beyond repair.
There will certainly be more hard winds and storms so





Leevi ja Veera uuden ystävänsä Totoron kanssa:)







Uudenvuodenlupauksia en ole harrastanut enää aikoihin.Mutta jos tulevan vuoden voisi elää hiukan paremmin kuin tämän kuluneen vuoden,sekin olisi jo jotain.
Monenlaisia kysymyksiä ja haasteita leijuu ilmassa,saa nähdä millaisia vastauksia niihin tulee.
Kiinalaisen horoskoopin mukaan 23.1. alkaa lohikäärmeen vuosi ja sen pitäisi luvata hyvää - minä ja tyttäreni olemme kumpikin lohikäärmeitä :)
Kuunnelkaas tätä: Aika uusille liikehankkeille ja projekteille.Tämä euforinen ja arvaamaton vuosi on rohkeita suunnitelmia ja riskien ottoa varten.

Hmm.Euforinen ja arvaamaton kuulostavat hyviltä.Euforiaa tulen varmasti kokemaan,jos en muualla niin ainakin kesäisessä puutarhassani:)



Toivon kaikille ihanille blogiystäville
ihanaa
onnellista
ilontäyttämää
ruusuntuoksuista
energistä
Uutta Vuotta 2012!


To all my lovely blogfriends I wish a
wonderful
happy
delightful
New Year 2012!

5 kommenttia:

  1. Ihania joulun tunnelmakuvia : ) Jännä nähdä millainen lohikäärmeen vuodesta oikein tulee... varmasti mielenkiintoinen ja vauhdikas ; )
    Oikein ihanaa ja kukkarunsasta puutarhavuotta 2012 !

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka hauskaa remua ja menoa kuvassa, ihanaa kun kaikki ovat koolla!
    Voi teidän katosta, vaan voisin kuvitella ettei meidänkään saaressa kevyt katos pysyisi pystyssä montaakaan vuotta tai edes vuottakaan.
    Euforiaa on puutarhassa odotettavissa, se on varma se! Sinulla on niin kaunis puutarha. Ja ihmeitä täyttä, joulukuussakin.
    Ihanaa uutta vuotta, myös kaikille karvakorville ja Totorollekin!

    VastaaPoista
  3. Hyvää Uutta Vuotta 2012 myös Sinulle!

    VastaaPoista
  4. Teilläkin on kasviyllätyksiä, meillä pihassa ruusu ylläpitää nuppuaan. Saas nähdä kuinka tuo pärjää talven yli. Jos se talvi ikinä tuleekaan. Näillä leveysasteilla sähkökatkot olivat myrskyjen aikaa normaali olotila. Onneksi puuhella on olemassa ja kynttilöitä varastossa.

    Hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog site?
    The account aided me a acceptable deal. I had been a little
    bit acquainted of this your broadcast offered bright clear
    idea

    my website ... click here

    VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)