lauantai 14. huhtikuuta 2012

Mielihyvää

Mun blogi jäi hyvänmielenhaastekuuron alle:). Haaste tuli kahdesta blogista eli Tina's ja Rikkaruohoelämää.Suuri kiitos molemmille haastajille,on mukava miettiä kuinka paljon ilon aiheita elämässä on.Niitä on todella todella paljon!

Haasteen saaneen tulee siis listata kymmenen hyvää mieltä tuottavaa asiaa ja jos saa haasteen uudelleen,ainakin viisi uutta asiaa.1.Suurin hyvänmielenlähde ovat aina maailman rakkaimmat lapseni,poika ja tytär,ihanat N ja N.On valtavan suuri ilo nähdä heidät ja kuulla puhelimessa heidän äänensä.Heidän myötään elämääni ovat ilmestyneet ihanat M ja O.
2.kolme kissaamme,Misu,Veera ja Leevi, kietovat minut kehräyksellään,puskuillaan ja viereen/syliin käpertymällä pehmeään hyvänmielen peittoon monta kertaa päivässä3.vanha isäni ja hänen tuntemansa ilo keväästä ja muuttolintujen paluusta

4.Kevät!ilo suorastaan pulppuilee,kun ajattelen miten kohta lumet sulavat ja näen kaikki rakkaat kasvini pitkästä aikaa
5.ilahduttaa ja sykähdyttää suunnitella tulevan kesän istutuksia ja muita pihavirityksiä,mulla on niiiin paljon suunnitteilla:)


6.ekan kerran onnistuin jättiverbenan ja laventelin kylvöissä,koska älysin laittaa kylvökset jääkaappiin kahden viikon kylmäkäsittelyyn

7.Musiikki.Esim Jukka Pojan Mielihyvää:)8.Mustarastaan laulu

9.Kukat ja kynttilät10.Villasukat

11.Kirjat.opin lukemaan 4-vuotiaana ja siitä lähtien on ollut kirja kädessä:) Paitsi silloin,kun kädessä on sekatöörit tai istutuslapio;)

12.Toukokuinen Lontoon matka tyttäreni ja hänen poikaystävänsä vieraaksi.Chelsea Flower Show,Sissinghurst,RHS Garden Wisley,Kew...Saattaa tulla muutama muistikortillinen kuvia tuliaisina?

13.Positiivinen elämänasenne,jonka saavuttaminen oli aikoinaan pitkällisen prosessin takana,mutta kerran sen saavutettuani,en aio siitä ikinä luopua.

14.Ystävät,tosielämässä ja täällä blogimaailmassa

15.Edessäoleva kahden viikon loma
Listaa ois voinut jatkaa vaikka miten pitkään!Nyt pitäis pistää haaste eteenpäin viidelle blogille,mutta näköjään tällä on jo pommitettu suunnilleen kaikki blogit.Jos joku ei ole vielä tähän vastannut,tästä voi haasteen napata ja jakaa hyvänmielen aiheet muiden kanssa:)

7 kommenttia:

 1. Mukavia asioita ja niistä allekirjoitan monta omalla kohdallanikin:)

  VastaaPoista
 2. Ihania asioita sinulla. Hyvä mieli on asenne.

  VastaaPoista
 3. Moi Tiina, olet voittanut kakkospalkinnon blogini arpajaisissa. Kunhan ykköspalkinnon voittaja valitsee palkintonsa, pääset sinä valitsemaan! Lähetäthän postitustiedot sähköpostiini. Onnea!

  VastaaPoista
 4. Mustakissa,samanlaisista asioistahan sitä näköjään iloa ammennetaan:)

  Pirkko,niin on,asenne:) ihanaa,että onni potkaisi!Sulla oli tosi kivat palkinnot,niistä on helppo valita:)

  VastaaPoista
 5. Meinas ihan itku päästä tuosta kolmoskohdasta. Vanhat varsinkin osaavat iloita niin pienistä asioista ja olla tyytyväisiä vähäänkin. Kaunista viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 6. Kyllä, kyllä. Niin totta kaikki. Ihania, arvokkaita asioita.

  Joko siellä synnyinseudullakin (tai ainakin Oulun kanssa samalla vyöhykkeellä ;-D) on kevätkasvit näkyvissä? Ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Tiina,totta.Mun isälle luonto ja linnut on aina olleet kaikin tavoin tärkeitä.Häneltä ollaan minä ja myöhemmin mun lapset peritty luja rakkaus luontoon.

  Intopii,no ei täällä oo mitään näkyvissä:(!! Nuo kevättähdet ja skillat on viime keväänä kuvattuja.Siis oikeesti,mulla alkaa usko loppua,kun ei kevät edisty yhtään!Eilen aamulla oli maa ihan valkoisena ja lisää lunta sateli iltapäivään asti:(

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)