lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lupauksia.Promises.


Tässä uinailee yks mun suosikkipioneista: iki-ihana Duchesse de Nemours<3 Lumoava tuoksu tuntuu jo nuppuvaiheessa.Huomenna tämä varmaan avautuu kokonaan...
One of my all time favourites: Wonderful Duchesse de Nemours<3

Kurkistus Sarah Bernhardtin vielä salattuun sisimpään
Peek into Sarah Bernhardt's hidden heartPionien,ruusujen ja sormustinkukkien aika,ehkäpä vuoden kohokohta..?
Time of peonies,roses and foxgloves,perhaps the highlight of the year..?

13 kommenttia:

 1. Ehkäpä tosiaan vuoden kohokohta.. ainakin yksi niistä :) Pionit ja sormustinkukat on tosiaan niin ihania, että - että , no niin ihania ettei sanotuksi saa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Samaa minäkin mietin, että nyt on sellainen kukkashow ettei paremmasta väliä. Duchesse kukkii minullakin ja se onkin vallan hurmaava! Hyvin Heidi-Maariakin tuossa kirjoitti kukkien ihanuudesta, vei (sanattomat) sanat suustani :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla ei kuki nyt juuri mikään, selvästi pitäisi muutoksia tehdä. Sun pionit ovat kauniit ja nuo sormustinkukat jos mahdollista, vieläkin upeammat.

  VastaaPoista
 4. Meillä kurja sade tuli ja riepotteli pionin kukat, niitä olis ihaillut kauemminkin :)

  VastaaPoista
 5. Sanattomaksi vetää tuo pionien kauneus minutkin... Omassa pihassani niiden kukinta on jo ohi. Ihana, kun näin blogien välityksellä saa nauttia pionien kauneudesta pidempään.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on Duchesse de Nemours ja eilen kantatessani penkin reunaa, vielä sen muutama viimeinen kukka tuoksui ihan huumaavasti. Varmaan muutaman vuoden kuluttua, kun pioni on iso ja runsaskukkainen, koko piha täyttyy sen tuoksusta ; )
  Ajatella, jos kukissa ei olisi tuoksua, miten tylsä piha olisikaan... Seuraavat voimakkaasti tuoksuvat taitavat ollakin liljat.

  VastaaPoista
 7. Huikeaa kukkailoa! Aivan mahtavat pionit, tykkään myös sormustinkukista, joita meillä kasvaa nykyisin villinä vähän joka paikassa.

  VastaaPoista
 8. Miten mahtavaa, kun niin monessa blogissa pionit kukkivat nyt. Sinullakin on ihastuttavia palluroita siellä. Duchesse minullakin on hankintalistalla, se on niin... VALKOINEN :-D Sarah Bernhardin sain juuri - uskomatonta kyllä - taimivaihdossa. Komeankomea alku kasvaa nyt meidän pihassa. Tykkään valtavasti senkin väristä; ei sen hempeämpää vaaleanpunaista olekaan. Jos saan, kuten haaveilen, sen kukkimaan tulevina kesinä yhtä aikaa vieressään olevan violetin salvian kanssa, ne saattavat olla melkoisen sykähdyttävä yhdistelmä.

  Ihanaa keskikesää sinulle!

  VastaaPoista
 9. Pionit ja sormustinkukat on just nyt ihan parhaita! Voi kun meilläkin ne oikein leviäisivät joka paikkaan!
  Ihanaa heinäkuun jatkoa.

  VastaaPoista
 10. Upea pionit <3

  Mulla on vuosi vuodelta pikkuhiljaa pionien kukinta runsastunut ja,vaikka tosiaan tuntuu,että joka paikka on jo kasveja täynnänsä,aion ujuttaa niitä jonnekin rakoseen vielä lisää!

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti sade ei oo hakannut kaikkia sun pionia, niin kun meillä :( Hiiteen tuollaiset sateet %¤%#%¤#!!

  VastaaPoista
 12. Heidi-Maaria,niin,onhan niitä kohokohtia muitakin.jotenkin vain pionien ja sormustinkukkien yhdistelmä on niin sykähdyttävän ihana<3

  Saila,Duchessea on pakko käydä nuuhkimassa monta kertaa päivässä,se tuoksuu niiiiin ihanalta<3

  Pirkko,kiitos,ajoitin lomankin tänä kesänä heinäkuulle just siksi,että saan nauttia pionien kukinnasta ihan rauhassa:)

  Riitta,voi sääli sun pioneja.muutenkin se kukinta on niin lyhyt,että ei tarvis mitään kaatosateita sitä vielä entisestään lyhentämään...

  Saraheinä,totta,on aina mukava seurata miten pionien kukinta hivuttautuu täällä blogimaailmassa päivä päivältä ylöspäin.

  VastaaPoista
 13. Sari,Duchesse tuoksuu kyllä niin vastustamattoman ihanalta...Siksipä juuri istutinkin toisen Duchesseistani makuuhuoneen ikkunan alle,jossa se parhaillaan kukoistaa...Liljat joo,mutta ennen niitä alkaa just jasmikkeet avautua.

  Cheri,minäkin olen antanut sormustinkukkien levittäytyä melkein oman mielensä mukaan,on ne niin kauniita.

  Intopii,valkoinen on ja kaikkein paras ominaisuus on tuoksu,kuten tuolta aikaisemmista kommenteista käykin ilmi.yksi parhaista pionilajikkeista,ehdottomasti.Varmasti tulee sykähdyttävä yhdistelmä sun Sarahista ja salviasta,itse asiassa istutin itsekin alkukesällä salviaa ja kurjenpolvea uuteen pionipenkkiini:)

  Eeviregina,varmasti leviävät - siis sormustinkukat- kun annat niiden kypsytellä siemenet rauhassa ja levittelet sitten pitkin ja poikin...ovat myös helppoja siirtää haluttuun kasvupaikkaan pikku ruusukkeina.

  Katja,kiitos.Pioneja ei voi olla liikaa,sama juttu täälläkin,joka kevät tulee lisää.

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)