keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vielä kerran Wisley.Wisley once more.

Weather Hillillä kohtasimme tämän elämästä nautiskelijan.Pari rouvaa kertoi,että kisuli on täällä aina.Hmm...olisikohan se kenties joku Wisleyn entinen pääpuutarhuri,joka on palannut kissan hahmossa nauttimaan kättensä töistä..?
On the Weather Hill we met this cat.Couple of ladies told it's always there...perhaps it is a re-incarnation of some former gardener..?


Rock Garden hiveli silmiä.Ei uskoisi,mutta opaskirjan mukaan tämä lumoava kokonaisuus on muotoutunut yrityksen ja erehdyksen kautta ihan kuin meidän tavistenkin puutarhat:)
Vihreä öttiäinen tuli tekemään tuttavuutta.Kuin smaragdi olisi ottanut jalat alleen.Erinäisiä perennoja,varjohiippaa etualalla,ylhäällä hehkuvat eriväriset kaukasianpionit.Ostin itse pari vuotta sitten ekan kaukasianpionin.Se kituu.Vain yksi pieni lehti ilmestyi tänä vuonna eli jotain tarttis tehdä.Siirränkö vai parannanko kasvuympäristöä..?


Tämä sykähdytti riippapuiden ystävää.Pikkuinen topakka riippaoksainen kuusi.

Havuja,eri värisiä,muotoisia
Kiven päältäkin voi löytää mieleisensä kasvupaikan


 
Upean värinen rhododendronKauniita sävyjä näidenkin kukissa7 kommenttia:

 1. Upea tuo riippakuusi! Tosi kiva nähdä tuollainen pro puutarha, joka on ihan täydellinen ja (muka) tehty erehdys ja oppiminen menetelmällä;) Antaa kovasti toivoa itsellekin. Jossain puutarhaohjelmassa sanottiin, että jos pioni ei menesty hyvin on syynä todennäköisimmin se, että on liian syvällä kasvamassa.

  VastaaPoista
 2. Upea riippakuusi ja muutenkin hienoja kasveja.

  VastaaPoista
 3. Ihan selvästi entinen pääpuutarhuri :) Aivan mahtava puutarha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kuten Pirkko jo sanoikin niin pioni närkästyy jos se on liian syvällä. Itselläni kitui siirron jälkeen, mutta kun nostin sen ihan kummulle kukkapenkin keskellä niin jo alkoi rehevöityä ja kukkia.

   Poista
 4. Upeaa! Etenkin tuo riippuvaosainen kuusi. Sellaisen voisin ottaa omalle pihalle.

  VastaaPoista
 5. Kas, ei tarvitsisi sanoa enää mitään, kun edeltävät kommentoijat ovat sanoneet juuri omat ajatukset: kuusi on ihana, ja pioni on liian syvällä :-D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista,kaikki olivat niin yksimielisiä riippakuusen ihanuudesta,se on kyllä tosi jännän näköinen.Kaukasianpionin kituminen ei sit ookaan niin helposti ratkaistu;) Istutussyvyydestä ei nyt ole kyse vaan joku muu mättää.Taimi oli hyvin pieni jo sen saadessani,vain pari lehteä ja nyt siis enää yksi.Luulenpa,että vien sen Peony Hillin laelle,katsotaan alkaako se viihtyä siellä paremmin.

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)