tiistai 12. heinäkuuta 2011

Cottage garden?
Madame Furtado


Dancing Butterfly
Karl Rosenfield
Gloire de Charles Gombault


GardeniaJadwigaBowl of BeautyPrimevere

Ewelina

Ihana Ewelina yöntumman ystävänsä,purppuraheisiangervon,sylissä
Lovely Ewelina in the arms of Physocarpus opulifolius ´Diabolo´


Tykkään sinusta...
I like you...

10 kommenttia:

 1. Vooooiii miten ihania pioneja, minulla ne on jo kaunis muisto sydämessä ja kuvina myös. Komeat värit ja kukkien koot ovat aivan uskomattoman isot. Ja tätä ihanuutta joutuu odottelemaan taas vuoden päivät.
  Osin samoja pioneja on minullakin, pitää aina muistaa laittaa ylös mitä on istuttanut, nykyään muistan sen tehdäkin.

  Mukavaa heinäkuun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanaa että pionisi ilmeisesti kukkivat vielä, ja jalopähkämökin, minulla ne menivät helteissä jo. Sormustikukatkin vetelevät vihoviimeisiä, latvanhuippujen kukkiaan vielä mutta se on siinä sitten. Onneksi tulee muita tilalle. Monet liljat ovat vasta aloittamassa, päivänliljat myös, ja ruusut...

  VastaaPoista
 3. Juu, siltä se näyttää ! ♥

  VastaaPoista
 4. Ooohh wat fijn, bij U bloeit het nu zo als hier meer dan een maand geleden.
  U zit nu in de mooiste tijd van het jaar , pioenen, akeleien, Campanula...

  Hier in Nederland beginnen de phloxen al, en de asters, alles is al op zijn rerour, mede door de langdurige droogte.

  Fijn weekend

  VastaaPoista
 5. Siis että pionit ovat ihania... minun Bowl of Beauty ja Sarah B ovat tän kesän junioreita ja ootan niiden kasvua malttamattomasti. Samoin pienen pienien kuolanpionien siementaimien kehittymistä...mutta kyllä ne varmaan vielä odottelun palkitsevat. Onneksi on muutamia noita vanhempia joita saa ihailla, mutta nyt meni kukinta tosi nopeasti, kun oli niin kuumaa. Ilo se on lyhytkin ilo näiden kasvien kohdalla!

  VastaaPoista
 6. Ihania, osa uusia tuttavuuksia, osa omalta pihaltakin löytyviä:)

  VastaaPoista
 7. Incredible variety of peonies! I LOVE them all! I believe peony is one of the most beautiful flowers! Love your white foxglove (digitalis) too. Thank you for your comment on my paony post!

  VastaaPoista
 8. Tuija,totta.Kun pionit pääsee viemään pikkusormen,ne kaappaa kyllä koko naisen.Vaikka kukinta on lyhyt ja tietty joku kauhee rankkasade sattuu just samaan aikaan ja lyhentää sitä entisestään,kukintaa kyllä kannattaa odottaa.Voispa leiriytyä puutarhaan sen ajaksi:).
  istutuskartat kannattaa ehdottomasti tehdä.Mä oon joutunu tekeen salapoliisityötä,kun siirtelin ensimmäisiä pioneitani suotuisampiin paikkoihin ja nyt on vielä vähän auki mikä on missäkin,kun ei kaikki oo vielä kukkineet...Vahingosta viisastuneena oon myöhemmin tehny tarkat kartat:)

  Saila,meillä kiinanpionien pääkukinta ajoittuu tarkasti heinäkuun eka viikolle.Jalopähkämöt jatkaa vieläkin ja ritarinkannukset,jasmikkeet... Sormustinkukkien siementaimet ovat kehittyneet eri tahtia,joten niidenkin kukintaa vielä piisaa.Ja pensasruusut on parhaimmillaan.

  Aila,siltähän se näyttää:)

  Marian,thanks for your comment:)

  Ansa,mä jouduin odottaan varmaan 5 vuotta ennenkuin mun eka Bowl of Beauty suostui kukkimaan.Mutta kannatti odottaa.Mullakin on kuolanpionivauvoja varttumassa.Hidasta puuhaa,mutta saattaa olla komia näky,kun joskus ovat äitinsä kokoisia ja kukkivat kaikki yhtäaikaa...

  Pioni,sun pihassa on paljon kaunista:)

  Tatyana,thank you for your visit and comment:) Peonies are amazing<3

  VastaaPoista
 9. Oih miten ihania kuvia, ja pioneja ! Ja varmasti aivan upea tuoksu....
  Meillä noiden kukinta on jo ohi. Nyt odotellaan myöhäisempien liljojen avautumista. Osa syysleimuista jo kukkii ja osa on vielä nupussa.
  Kyllä kukat ovat ihania : )

  VastaaPoista
 10. Onpa sinulla pionien runsautta pihallasi! Minä voin vasta haaveilla moisista määristä kukkia, kun vanhaa pihaa kunnostetaan.

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)