sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Fiilistellään:)











Mulla alkaa jo matkakuume nousta,joten tehdäänpä tämmöinen virtuaalimatka Lontooseen lumien sulamista odotellessa.Tästä reissusta on tasan neljä vuotta aikaa.
Eagerly looking forward to my trip to London next month.Let's take a walk on the memory lane,these pictures were taken four years ago.






























Kuvia Buckinghamin palatsin edustalta,St James's Parkista ja Hyde Parkista
Most of the pictures were taken next to the Buckingham Palace,St James's Park and the Hyde Park





























London Eye - sitä ihailin vain etäältä.Ehkä nyt pitää uskaltautua kyytiin...korkeanpaikankammoiselle se on vähän haasteellista;)
Perhaps this time I'll be brave enough to take a ride on the London Eye...I'm afraid of heights so it will be a challenge,I assure.






























































Spooky...













Chilen araucaria













Walking in Acton














Magnolia<3






Tykkäsin näistä hamlatuista puista

















Murattien kietomia puuparkoja
Poor trees strangled by ivy











Papukaijat tykkäsivät napsia kirsikankukkia
Parrots loved to snip cherry blossoms









Tykkään intialaisesta ruuasta ja täältähän sitä saa:)
I love indian food and Brick Lane is place for it:)






















Portobello Road ja lauantain markkinatunnelmaa
Portobello Road on Saturday

























Marks and Spencerin jugurttiherkkuja
Yammy youghurts from Marks and Spencer










Tervetuloa kaikki uudet lukijat!Kevät näkyy täällä blogimaailmassa: uusia kivoja puutarhablogeja putkahtelee kuin krookuksia keväisestä maasta,mukavaa<3

12 kommenttia:

  1. Lontoon puistot ovat todella kävelylenkin ja muutaman rakon arvoiset :-) Ihania kukkakuvia, mahtava tuo koristeomena (?) ekassa kuvassa, ja kirsikat, ja magnolia!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia, tulipa matkakuume.

    VastaaPoista
  3. Ihastuttavia kuvia, kiitos kierroksesta!

    VastaaPoista
  4. Arvaa, olisiko minustakin mukava lähteä nyt Britanniaan...

    Huomasin just sun profiilista tuon sun sisukkuuden pionien suhteen. Ja minä olen täällä poikkeusvyöhykesaarellani (III, vaikka muu Keski-Suomi on IV) vain haaveillut magnoliasta.

    VastaaPoista
  5. Ooh, ihastuin tuohon toiseks ylimpään kuvaan ihan ikihyvikseni! Ihana yhdistelmä esikkoa ja tota tulppaania. Myös nuo keltaiset ja violetit tulppaanit on kivaanäkönen yhdistelmä ja kukkapenkin kaareva muoto on mun makuuni.

    VastaaPoista
  6. Hienoja otoksia, ihanaa tunnelmaa! Lontoo on ihan paras, täytyykin alkaa viritellä matkaa sinne pitkästä (liian pitkästä) aikaa.

    Oih, laita sitten postaus tämänkeväisestä reissustasi, niin pääsemme virtuaalimatkalle mukaan. Ja jos saat intialaisen ravintolan tuoksut mukaan, niin mahtavaa :)

    VastaaPoista
  7. Saila,ovat todellakin.Koristeomenapuu se oli,siitä sai alkunsa minunkin koriste- ja purppuraomenapuukuume.Ja magnolioista magnoliakuume,kamelioista kameliakuume...täysin toivoton tapaus taidan olla?

    Pirkko,Betweenland,Eeviregina,kiitos ja mukava että viihdyitte:)

    Leena,voi sinähän voit kasvattaa siellä vaikka mitä!!Käypä katsomassa esim Kauppilan sivut tai Barkholtin taimiston,molemmilla on erinäisiä magnolioita kaupan...

    Tiina,siis nuo on niin herkullisen näköisiä ja värisiä yhdistelmiä,britit ne osaa.Ja kurvit ja kerroksellinen istuttaminen jäi myös selkäytimeen,niitä pyrin toteuttaan täällä omassa puutarhassakin.

    VastaaPoista
  8. Geranium,Lontoo on minunkin sydäntä lähellä,ei vähiten sen takia,että mun rakas tytär asuu siellä<3 joudun varmaan tekemään useammankin postauksen tulevasta reissusta,suunnitelmissa on niin kiinnostavia kohteita,että ei taida yhteen sopia.

    VastaaPoista
  9. Oi ja voi, miten ihana postaus! Valtavan kauniita kukkia ja puita, ja Lontoo vielä kaupan päälle. Vaikka en todellakaan ole mikään reissaaja, Lontoo on tuntunut todella kodikkaalta sen harvan kerran, kun olen siellä käynyt. Nauti matkastasi, kunhan se koittaa (ja kyllähän sinä nautitkin!).

    VastaaPoista
  10. Kaunista. Jopa tuli ikävä kesää, oikein kunnolla. Mullaki nyt yks koristeomena, makamik. Jospa sekin näyttäis joskus tuollaiselta. :)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia; kevätfiilis senkun nousee tällaisia maisemia katsellessa :)

    Mutta kovin kauaa ei tarvitse moista kukkaloistoa meidänkään onneksiodottaa.

    VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)