maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vihreää mielessä ja jalassa




Kattokaa minkä herkun tilasin Sailan ihanasta Elsan Lempituoli-nettikaupasta!Viime vuonna tilasin isäukolle tuollaisen kastelukannun valkoisena ja siitä asti on kaivellut,kun en tilannut itselleni samanlaista.Etenkin tuo vihreä kannu on väikkynyt mun mielessä...Siitä väristä tulee mieleen muistoja,papan tekemiä huonekaluja,jotka oli maalattu juurikin samansävyisellä vihreällä.Nostalgiaa!Vintagea!






Pretty,pretty,pretty!








Näin keväällä hiipii vihreä sisustukseenkin kynttilöinä,tekstiileinä,astioina...Haaveilen ihanasta lehmuksenvihreästä pörrömatosta,olisi varmaan kuin nurmikolla kävelisi?Tässä mun lämpöiset ja kauniit oikeasti heleän lehmuksenvihreät villasukat,kuvissa ei väri pääse oikeuksiinsa,näyttää oudon harmahtavalta.Taustana on syksyllä Haaparannan Rustasta ostettu turkoosi matto,silläkin on kiva tassutella.











Tämmöinen jännä kämppis on ilmestynyt mun yrttiruukkuihin.Lieneekö se tullut yrttien mukana vai onko se talvehtinut meillä,esim kliivia oli kesän ulkona,joten ehkä se on kulkeutunut sen mukana sisään.
Salvialla se on herkutellut melko perusteellisesti,jättää vain lehtiruodit jäljelle.Rosmariini on ilmeisesti liian tymäkkä sen makuun,sitä se ei syö.Laventelissa se ainakin tykkää välillä hengailla.Miksipä ei?Tykkäisin minäkin:)


Muutama päivä sitten tuli Kauppilan eka paketti eli taimikuvastosta tekemäni tilaus.Erinäisiä heiniä:hurmesilkkiheinää,arabian- ja purppurasulkahirssiä.Pakolliset hopeavitjat,siniviuhkat ja heliotroopit ja vähän muutakin.Leevi-kissankin ilme kirkastui,kun yhdessä availtiin taimipaketteja ja se näytti ymmärtävän,että muhkeista hangista huolimatta The KESÄ on oikeasti tulossa:)



Mukavaa alkanutta viikkoa ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat♥

15 kommenttia:

  1. Ihanaa... kissan ilme kirkastui <3 Sellaisia ne kissukat on. Sukat näyttävät tosiaan eka kuvassa hailakoilta, tokassa jo enempi ihanan lehmuksenvihreiltä. Värit menee joskus todella omituisiksi kuvissa. Mulla on niin "pro" kamera, että siinä pitää säätää valkotasapaino (aurinko/varjo jne.) ja jos sen unohtaa ja ottaa esim. varjoasetuksella aurinkokuvia, tulee niistä ihan 70-luvulta peräisin olevien värikuvien tyylisiä. Siis kellastuneita nostalgiakuvia :-D
    Tuo kastelukannuväri on todella just sitä! Olisko 50-lukua. Hirsitaloni muuri oli maalattu tuon väriseksi, samoin seinustojen kiinteät penkit, jotka toivon voivani säilyttää siinä maalissaan, jos se ei ole kovin hilseillyt säilytyksessä.
    Lehmuksenvihreä pörrömatto, jonka päällä voi tepastella talvella on loistoidea!

    VastaaPoista
  2. Ihana kastelukannu ♥ Pitäisköhän itsekin....nykyään on helppoa, liiankin helppoa, klikkaamalla tilata kaikkea kivaa ;)
    Kivat sukatkin, mukava mallineule varressa. Lehmuksenvihreä kuullostaa ihanan keväiseltä :)
    Tuosta toukasta voi vielä kehittyä kaunis perhonen, pitäisi hänen varmaan kiirehtiä koteloitumaan jos kesällä aikoo lennellä ;)
    Leppoisaa pääsiäisviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Vieläkö toi ötökkä on hengissä?? Nätit sukat.

    VastaaPoista
  4. Ehkä olet saanut perhosentoukan kaupanpäälle! Nyt voit seurata sen metamorfoosia. Leevilläkin vhertää jo mielessä!

    VastaaPoista
  5. Kaunis kastelukannu ja tuo vihreän sävy on munkin mielestä just hyvä, raikas, mutta kodikas. Sukat on kauniit ja varmasti tarpeen, jos tämä kevät jatkuu tälläisenä...

    VastaaPoista
  6. Joku yökkösen toukka tuo on, mutta en osaa varmemmin lajia sanoa.

    Kulkeutuu yleensä kasvien mukana sisään.

    VastaaPoista
  7. Saila,ihan totta kyllä kissankin ilme voi kirkastua;) Mulla on ihan vain tuommonen simppeli pokkari,onhan siinäkin jotain säätöjä,mutta etupäässä otan aina automaattiasetuksilla kuvia.En oo oikein mikään tekniikan ihmelapsi...jotkin värit on ihan mahdoton saada tallentuun oikeanlaisina kuviin,esim kukkia kuvatessa.

    Marja,klik-klik-klikkailemaan vaan,on paitsi kaunis myös tosi hyvä varsinaisessa tehtävässään eli kastelijana!

    Amalia,toukka on nyt mennyt piiloon!oon etsiskellyt kaikki ruukut ja kasvit ja katellut tarkoin lattiaa,että löytyykö se jostain vainajana,mutta ei.Tarkoittaakohan tämä,että se on mennyt jonnekin koteloitumaan?

    Cheri,kiva on ollut seurailla toukan elämää yrteissä.Eka kontakti oli tosin vähä hätkähdyttävä,rupesin kastelemaan yrttejä ja nappasin kuivan lehden sormien väliin ja jaiks!se olikin ällöttävän pehmeä...

    Saraheinä,mulla täytyy olla melkein aina villasukat jalassa,termostaatti oikuttelee tuon tuosta.

    Olavi,tiesin että sinuun voi luottaa,jos vain osut lukemaan tämän postauksen!Saattaa siis jossakin vaiheessa yökkönen liihotella pirtissä?Ilmeisesti se on sit tullut noiden ulkona kesälomalla olleiden huonekasvien mukana sisään.

    VastaaPoista
  8. Tuo kannu ON ihana :D itse ostin viime kesänä kermanvärisen samaisesta kaupasta ja jo vain sillä kukkien kastelu luistaa ;)trallaa...

    VastaaPoista
  9. Vihreä on kyllä niin kevään väri kuin vain voi olla. Se tuo tähän sulavien lumien harmauden keskelle ajatusta uudesta kasvusta ja pientä lupausta kesäpäivistä.

    VastaaPoista
  10. Ansa,ollaan kannusamiksia:)On kyllä loistopeli,kastelu sujuu kuin leikiten.

    Susanna,kävin just vastavierailulla blogissasi ja tulen taatusti uudestaankin.Kevään kaipuu se varmasti saa janoamaan vihreää monin tavoin.

    VastaaPoista
  11. Oi että mikä kannu! Haluan samanlaisen. Miksi en ole huomannut kannua Elsan lempituolissa aiemmin ollenkaan???

    Vihreä eri muodoissaan, kannuissa ja sukissa ja matoissa ja madoissa, kelpaa kyllä tähän aikaan vuodesta. Ah...

    VastaaPoista
  12. Oikein kauniit sukat, hieno malli. Ja ihana kastelukannu. Minäkin olen hastaasti selaillut Kauppilan kuvastoa mutten ole vielä tilannut mitään.

    VastaaPoista
  13. Ihana kannu! Mukava kuulla etten ole ainoa jolla kevät saa aikaseksi tuon vihreään väriin hullaantumisen :D

    VastaaPoista
  14. Kaunis vihreä sukissa.

    Sinähän olet jo melkein kesässä ja vyöhyke V! Minun mesimarjataimeni saapuvat viikolla 18.

    Mitä ihanuuksia ovatkaan nuo pionit palkissasi!

    Kaunista pääsiäistä sinulle!

    VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)