torstai 26. elokuuta 2010

Beautiful Blogger,minäkin:)

Sain tämän tunnustuksen Viannalta Elämää pellossa-blogista:).Ihanasti yllätettynä lausun lämpimät kiitokset sinne suuntaan:):
Tähänhän liittyy sitten ehtoja,eli tunnustus annetaan eteenpäin seitsemälle blogille ja itsestä pitää kertoa seitsemän asiaa.Molemmat ovatkin hieman hankalia juttuja.Ihania blogeja on niin paljon ja aika monet ovat jo saaneet tämän...

Ehdottomasti haluan tämän antaa seuraaville kauniille bloggaajille:

Unelma Mamman maailma
Nina Min Eden
Tuija Tuijan koti ja puutarha
Sari Sarin puutarhat
Una Hallatar
Saila Saaripalsta
Tuija Ruusuja ja rikkaruohoja

Sitten ne seitsemän asiaa minusta...

1.Olen optimisti,hyväntuulinen ja yleisesti ottaen ystävällinen kanssaihmisiä kohtaan.Jos joku juttu menee pieleen,alan heti pohtia mikä olisi vaihtoehto B.

2.Olen tavattoman isänmaallinen.Oi maamme Suomi synnyinmaa...Tuntematon sotilas, Itsenäisyyspäivä,Veteraanin iltahuuto,Sillanpään marssilaulu,Finlandia...liikuttuminen on varmaa.Kuinka koskaan voimme kyllin kiittää miehiä,joiden ansiosta maamme on itsenäinen.

3.Pyrin ostamaan vain tarpeeseen ja harkiten.

4.Tykkään tiskata käsin.En ole omistanut astianpesukonetta enää vuosiin.Kierrätän ja olen pakottanut myös perheenjäsenet opettelemaan kierrättämisen.Töissä jopa dyykkaan joskus kahvihuoneen sekajäteroskiksen,kun ärsyynnyn suuresti sinne heitetyistä muoveista,säilykepurkeista ym,vaikka kaikille on omat astiat...!

5.Olen aina ollut yökyöpeli.Nuorena aamuheräämiset olivat työn ja tuskan takana.Onhan niihin nyt oppinut,mutta vieläkään en aamuvuoroon heräämisestä nauti...Tein pelkkää yövuoroa monta vuotta.Enää en moiseen hulluuteen alkaisi,on niin ihanaa nukkua yönsä omassa sängyssä,aah.

6.Tykkään ajaa autolla,kuunnella ajaessani musiikkia - kovaa! - ja joskus jopa itsekin laulahtaa.Moottoripyöräilyä harrastan rakkaani kanssa,kyydissä istuen.Se on vain niin ihanaa.

7.Käytän öisin purentakiskoa.Se on yksi ellei nyt rakkaimpia niin ainakin tärkeimpiä esineitäni tällä hetkellä.Kärsin muutaman vuoden äksyistä migreenikohtauksista,jotka tosiaan alkoivat vasta "vanhoilla päivillä".Yhdeksi laukaisevaksi tekijäksi paljastui yöllinen hampaiden narskuttelu,kiskon saatuani en ole yhtenäkään aamuna herännyt migreenikohtaus päällä.Ihana kapistus!Em hyödyn lisäksi se tuottaa loppumattomasti iloa muille perheenjäsenille,kun yritän kommunikoida kisko suussani...

Mukavaa loppuviikkoa ihan  kaikille kauniille bloggaajille!

5 kommenttia:

 1. Voi kiitos kaunis tunnustuksesta! Kääk, olen nyt parin päivän sisällä saanut saman tunnustuksen tehtävineen kahdelta suunnalta, ja minustakin on hankalaa miettiä seitsemää keille sen antaisi (ei siksi etteikö ihania blogeja olisi, vaan siksi, että näitä tunnustuksia nyt liikkuu niin vietävästi), ja seitsemää itsestä kerrottavaa asiaa. Niinpä olen hannannut enkä vielä postannut asiasta. Hmm, pitänee tässä rohkaistua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos minultakin ;=) Minäkin palaan tässä parin päivän päästä tähän tunnustukseen ja niihin tunnustuksiin..Nyt on kamera täynnä kuvia Loviisasta ....ja ihan älyttömästi kaikkea kivaa ideaa muhii päässä. Ens viikonloppuna niitä pääsee toteuttamaan.

  T.Tuija

  VastaaPoista
 3. Heippa,
  Postaan illalla julki haastepostauksen, jossa lähetän myös sinulle haasteen. Koska olet jo vastannut tähän haasteeseen, käy lukemassa mitä postauksessani kerron. Mukava jos kommentoit.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa tietoa sinusta tässä haasteessa. Tuo viimeinen oli hyödyllistä tietää, vien sitä tietoa migreeniä potevalle ystävälleni.

  VastaaPoista
 5. Helou helou, ja kiitos tunnuksesta, ja haasteesta :) vastaan siihen niin pian kun vaan voin keksiä 7 asiaa itestäni...hm.... ;)

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)