tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kevät alkakoon!Let it be spring!


On ollut ihanan keväisiä päiviä.Lämpötila plussan puolella ja talitintit laulelevat titityytä.
Tässä iloksenne ruusupostaus aikaisempien pioni- ja kärhöpostausten jatkoksi. Koska pikkuhiljaa kävijöitä on ilmaantunut Suomen ulkopuoleltakin lienee paikallaan jatkossa muutama sananen englanniksikin.Such lovely weather,feels like spring,little birds singing cheerfully...Here are some rosa gallicas and rugosas from our garden,peonies and clematises I've introduced before.Roseraie de l'Hay
Therese Bugnet


Duchesse de Montebello

Tämä myytiin minulle Rosa Mundina,mutta lähinnä epäilisin tämän olevan Louise Bugnet? Alle metrin korkuinen,lähes piikitön. This should have been Rosa Mundi but it's obviously something else...Louise Bugnet perhaps?

Katri Vala


Therese Bugnet nupullaJenny Duval
Duchesse de Montebello
Kanadanruusu John Davis
Kiitokset kaikille synttäriarvontaan jo ilmoittautuneille ja vielähän on pari viikkoa aikaa osallistua. Tervetuloa kaikki uudet lukijat mukaan menoon:).Keväisiä päiviä kaikille viherpeukaloille.Have a lovely springtime everyone:)

11 kommenttia:

 1. Voi mitä kaunokaisia ! Meillä puutarha aika aluillaan ja jännityksellä odotan mitä lumen alta tuleekaan paljastumaan.Viime vuonna myyrät olivat syöneet jopa ruusuistakin kaikki maanpäälliset osat , ei paljon naurattanut ;)
  Iloista maalikuun alkua sinulle !

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, tulee oikein kevätpakahdus! Minua alkoi kiinnostaa etenkin tuo alin kuva kokonaisuudessaan - olisiko tuosta istutusalueesta laajempia kuvia? Tietenkin voisin etsiä ne itse blogistasi ja olen ne ehkä nähnytkin, mutta olen laiska ja kyselen näin. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kerrassaan..onko nää kaikki ruusut sulla kasvamassa.? Voi, että sentään, ihan huumaannuin näistä kaunokaisita.

  Ihanaa maaliskuun alkua sinulle. ja lisää kauniita kuvia, kiitti...;)

  VastaaPoista
 4. Voi että, tuollaista on sitten kesällä! Unelmanihanaa. Alimmassa kuvassa näkyy hyvin, miten hopealehtinen kasvi sointuu vaaleanpunaiseen todella kauniisti. Aah!

  VastaaPoista
 5. Riitta,kyllä alkaa jo jänskättään,että mitäköhän tuolta lumien alta paljastuu...Veera- ja Misu-kissa pyydystivät viime kesänä niin muhkeita myyriä,että toivon totisesti,ettei niitä ole laumoittain mellestelemässä hankien suojassa...

  Jenni,alkaa kyllä jo kevätpakahdus (ihana sana) iskeä:).Laitan ensi postaukseen kuvia tuosta sora-alueesta,joka tosin on vieläkin vaiheessa.

  Tuija,kyllä vain nämä kaikki ruusut on mun omia.Mä oon pikkuhiljaa keräillyt noita omajuurisia pensasruusuja,tykkään etenkin rugosaruusuista.Bourbonit,albat ja gallicat on myös niiiin ihania,mutta vain harvat menestyy täällä pohjoisessa,nyyh.

  Saila,niinpä:).Ja ajattele,kaikki ihanuus on enää muutaman askeleen päässä.Kesä...:)

  VastaaPoista
 6. Sinulla on kyllä upeat ruusut puutarhassa, ihan nuo kaikki laittaisin kyllä meillekin! Kerrassaan ihanan värisiä kaunottaria! :) Aurinkoisia maaliskuun päiviä toivottelen! :)

  VastaaPoista
 7. Paljon kauniita ruusuja on tarhassasi. Tuo Louise Bugnet näyttää tosi kiinnostavalta.
  Kevätaurinkoa puutarhaasi!

  VastaaPoista
 8. Uskomatonta, miten kauniita ruusuja sinulla onkaan puutarhassasi!
  Mulla on muutama ruusu, osan olen siirtänyt vanhalta talolta, mummulasta ja äidiltäni.
  Mutta ruusuja ei ole ikinä liikaa, meidänkin pihalle mahtuu vielä vaikka kuinka monta!
  Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kerrassaan ihastuttavia kuvia. Ihan tulee ikävä kesää ja omalle mökille pääsyä,
  KIITOS!!!!

  VastaaPoista
 10. Oi kuin ihania, kauniita. pionit ovat tosi kauniita.
  Tule kesä pian tule!

  VastaaPoista
 11. Hilda,Irene,Eeviregina,Aana ja Sylvi,kiitos ja mukavaa,jos ilahduitte kuvista:)

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)