perjantai 18. maaliskuuta 2011

Pieniä vieraita.Little visitors.
Joskus sitä luulee ottavansa kuvan vain kauniista kukasta ja vasta myöhemmin kuvaa tarkemmin tarkastellessa huomaa,että siinähän voi roikuskella joku pikkuruinen tunkeilija mukana.Perhosia ja mehiläisiä on mukava kuvata,perhoset vain ovat välillä niin levottomia,etteivät kuvat aina onnistu.Nämä kuvat ovat viime kesältä.
Mukavaa viikonloppua ja puutarhaunelmia kaikille:)

Sometimes you think you're just taking a picture of a pretty flower and only afterwards when having a closer look you notice some tiny intruder in a picture.Bees and butterflies are nice to photograph,only wish butterflies would settle down a little longer.These pictures were taken last summer.Have a lovely weekend with gardening dreams:)


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Perhoset ja muut hyönteiset ovat mukava lisä kukkakuvissa. Varsin kaunis tuo vaalea sormustinkukkasi, ihana liukuväri valkoisesta punaiseen!

  VastaaPoista
 2. Hei!!

  Huomasin että sulla on kuva isotähtiputkesta. Minkähän kokoinen sulla se on?? Olen käsittänyt, että sen pitäisi olla nimensä mukaisesti noin metrin korkea? Minulla ja äidillä on toi kasvi ja kummallakin kasvaa kasvit hyvin erilaisissa paikoissa ja se on kummallakin korkeintaan 15 cm korkea. Viime keväänä vaihdoin kukan paikkaakin ja yhtä lyhytkasvuinen se oli. Onkohan siitä sitten olemassa jotain nk. kääpiölajiketta??? Kasvi on ostettu samasta paikasta.

  VastaaPoista
 3. Oi herttilei tätä kauneuden määrää taitavasti olet kuvannut kaikki kaunottaret aivan upeat sävyt ja on totta, että jokin pikkuinen saattaa olla piilossa kukan sisällä...nauttien.
  Itse rakastan myös kuvata perhosia...onneksi niitä lentelee kukasta kukkaan:)
  Kyllä näin sinun kaikki pikkuiset jotka olivat kauniissa kukissasi...aivan mahtavan kaunista, et arvakkaan kuinka monta kertaa katsoin uudestaan ja uudestaan..Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi blogissani :)) Ja kiitos taas näistä ihanista kukkakuvista!! Ajatella enää muutama kuukausi ja on jo melkein kesä!!!

  VastaaPoista
 5. Hauskoja pikku vieraita ! Tosin, kun kuvaa suurentaa, ei kaikki näytäkkään niin hauskoilta, hih ; )
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 6. Vilka helt underbara bilder. Jag blev så förtjust i knoppen på pion. Jag längtar till att mina pioner slår ut. Ännu ligger snön tjock men snart... Vilken vacker Rosenskära/Cosmea. Ha en fortsatt skön helg! Zinnn

  VastaaPoista
 7. Saila,kiitos.Tykkään itsekin noista sormustinkukista,kauniit värit.Toinen suosikkini on ihan puhtaanvalkoinen.

  Susanna,tuo kuvan isotähtiputki on kirjavalehtinen muunnelma,Astrantia major Sunningdale variegated.Sen kooksi mainitaan 50 cm,muiden isotähtiputkien 40 cm.Tuo kuvan kasvi on niin ravinteikkaassa ja kosteassa penkissä,että korkeus on varmaan ainakin 60 cm,kun taas toinen samanlainen kuivemmassa paikassa on matalampi,ehkä sen 50 cm.En kyllä googlettamallakaan löytänyt mitään kääpiölajiketta,oisko ne vain niin kuivassa tai vähäravinteisessa paikassa,etteivät jaksa kasvaa isommiksi??Mielenkiintoista.

  Erjuska,kiitos:)

  Sirkka,kiitos,mukavaa,että kuvani ilahduttavat:)

  Hilda,on kyllä mukavaa,että kaikki kaunis on taas kohta heräämässä.

  Sari,ei kannata kovin suurennella,alkaa pelottaa?

  Zinnia,tack:).Jag också längtar mina pioner så...

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)