sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jouluruusu ja lumiruusuja


Ihana jouluruusuni kukkii eteisessä,ikkunan edessä,josta uhoaa viileää ilmaa.Leutoina talvina olen pitänyt kylmästä tykkääviä jouluruusuja portailla,mutta nämä paukkupakkaset ovat sentään liikaa.Asuinhuoneissa on taas liian lämmintä,joten siksi se ilahduttaa eteisessä,joka on vähän vilpoisempi.Mukavaa,että nykyään jouluruusuja on hyvin saatavilla,jopa marketeissa.Takavuosina niitä sai etsiä puusta ja maasta.
Kummallinen viikko takana...Suurta iloa suuren huolen sävyttämänä,tunteita laidasta laitaan...

Viime lauantaina alkoi orastaa flunssa ja sunnuntai-iltana töistä tultuani olo oli jo niin kurja,että piti ilmoittautua sairaaksi.Nessuja on kulunut vissiin kolme pakettia,yskitty yötä päivää,korva tukkoontui ja napsui monta päivää,kurkku kipeä ja loppuviikosta äänikin alkoi pätkiä ja meni välillä kokonaan...tämän viikon aikana olen juonut enemmän flunssalääkettä kuin tähän astisen elämäni aikana yhteensä...Perjantaina oli pakko mennä uudelleen lääkäriin,koska ääni uhkasi loppua kokonaan ja töissä kuitenkin täytyy pystyä kommunikoimaan puhumalla.Harmitti suuresti,eikä vähiten opiskelijan takia,joka oli mulla työssäoppimisen jaksolla ohjattavana ja näyttö olis pitänyt nyt ottaa vastaan...

No,sain pahaa yskänlääkettä,joka onneksi taitaa tehota ja äänikin ehkä joskus palautuu.Jouluostokset ja muut valmistelut saavat nyt odottaa aikaa parempaa.Muuta en ole jaksanut kuin kuunnella iki-ihanaa Jouluradiota ja sytytellä kynttilöitä.

Mutta ei niin pahaa,ettei jotain hyvääkin.Ja tässä tapauksessa suorastaan loistavaa!

Rakas tyttäreni lensi torstaina koti-Suomeen:).
Eilen otin lintujen ruokintakierrokselle kameran mukaan ja kuvasin vähän loisteliasta pakkaspäivää.En kyllä tarennut kauaa pihalla haahuilla,-18!
Ihana kultainen valoLumiruusujaKesällä sitten toisenlaiset näkymät


Lumen alla kaikki kaunis uinuu ja kerää voimiaan puutarhoissamme.Ihana kevyt pakkaslumi saa tämän lepoajan näyttämään niin kauniilta,todellakin talven ihmemaalta.Nauttikaamme!

5 kommenttia:

 1. Ihana jouluruusu ! Minulla se on vielä kaupassa ; )
  Hauskat myös nuo lumiruusukuvat, kesäkuvan kera... Ja voi miten ihanaa, että sait tyttäresi lähellesi : )
  Paranemisia ja mukavaa adventtisunnuntaita !

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olet jo paranemaan päin. Eihän siitä voi huonoa omatuntoa ottaa että sattuu sairastumaan, et sitä tahallasi tehnyt.
  Nyt on kyllä satumaisen kaunista, ihana valo kuvissasi, todellakin!

  VastaaPoista
 3. Sari,sulla kyllä on kaikkea muuta ihanaa,blogejasi kun olen käynyt kurkkimassa:).Kyllähän tuo tyttären kotiintulo oli paras joululahja,näin ennakkoon saatuna.

  Saila,pikkuhiljaa alkaa tauti talttumaan.Tuo valo on ihan uskomattoman kaunis,ja ihanat sinertävät varjot hangella...

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen niiskuttaja, nyt on kovasti flunssaa jokapuolella. Jospa ehdimme jouluksi parantua!

  Ihana, että sait lapsesi kotiin joulun viettoon.

  Kauniita sydänherkkuja linnuille tuolla toisessa blogissasi. Pitäisipä tehdä itsekin jouluherkut lintusille.

  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 5. Minä olen taas flunssan kourissa,ensin vähän kurkku karhea,kuumaa teetä vaan.:(,tosin syksyllä ol,että en saanu ääntä viikkoon:D.
  Kauniita kuvia.
  Mukavaa joulun odotusta♥

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)