torstai 6. maaliskuuta 2014

Päiväkahvihaaste

 
Karolina heitti haasteella joku aika sitten. Lähdetäänpäs kahvittelemaan, kattauksen ja leivonnaiset tarjoaa helsinkiläinen Patisserie Teemu & Markus. Ihanan värikkäät astiat ovat Pip-studion.

Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmaanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulle esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.

1. Millainen sinun sisústustyylisi on?

Rento ja kodikas. Tykkään valkoisista täyspuisista huonekaluista,  ei kalustelevyä meille,kiitos! Neutraalia pohjaväritystä piristän sesongin mukaisilla väriläiskillä, verhoilla, tyynyillä ym tekstiileillä, joiden olisi suotavaa olla luonnonmateriaaleja. Tunnelmaa luon kukilla ja kynttilöillä.2. Mikä on lempihuoneesi tai huonekalusi?

Kulmasohva, johon mahtuu koko perhe <3

 
 
 
3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
 
Tietysti puutarhaan :)
 
 
 
 
4. Mihin asioihin elämässä satsaat?
 
Perheeseen ja ystäviin, eläimiimme, puutarhaani.
 
 
5. Mistä onnesta unelmoit?
 
Arjen onnesta, lukemattomista pienistä asioista, läheisteni onnesta.
 
 
6. Missä olet tunnollinen?
 
Töissäni ja eläinten hoidossa.
 
 
7. Mikä on miehen paras ominaisuus? Entä naisen?
 
Tämä tuotti ehkäpä eniten päänvaivaa. On paljon hyviä ominaisuuksia, joita toivoisi miehen/naisen omaavan. Ensimmäisenä pomppasi mieleen luotettavuus.Sitten rupesin miettimään, ettei luotettavuus paljoa pakettia paranna, jos sisältä löytyy esim. äärimmäisen ahdasmielinen ja tiukkapipoinen henkilö. Joten vastaan molempiin: avarakatseisuus ja suvaitsevaisuus.
 
 
8. Mikä on elämässä ihanaa?
 
Elämä itsessään on ihana ihme. On suuri seikkailu saada elää täällä upeassa maailmassa pieni hetki. Oma elämäni on täynnä ihania asioita, joista olen suunnattoman kiitollinen <3
 
 
9. Ja lopuksi puutarha-aiheinen kysymys. Jos puutarhakeiju vierailisi luonasi ja saisit toivoa ihan mitä vain puutarhaasi, mitä se olisi?
 
Haa, sitä vierailua odotellessa!! Toiveiden määräähän ei näköjään rajattu mitenkään, joten ensiksikin kasvihuoneiden Rolls Royce, hulppeankokoinen Alitex-kasvihuone. Toimiva salaojitus takapihalle ja nätti samettinen nurmipläntti sinne. Vuori muhevaa luxusmultaa ja toinen vuori mukavanmuotoisia ja sopivankokoisia kivenmurikoita.  Muutama neliö liuskekiviä ja ihana ajan patinoima englantilainen muuripuutarha johonkin sopivaan kolkkaan. Ja muutamaksi päiväksi vielä Alan Titchmarsh pihalle pyörähtelemään ja ideoimaan, niin olisin aika tyytyväinen :) Ai niin, sitten vielä James Doran-Webbin hienoakin hienompi ajopuuveistos, kiitos :)
 
 
 
 
 
 
Haasteen kiertäessä blogimaailmassa olin nettipimennossa, joten en tiedä kenellä tämä on jo käynyt. Ammutaan nyt ihan umpimähkään seuraaviin blogeihin:

Geranium, 559m2
Intopii , Talikko ja taikasauva
Vianna, Puutarhastelua
Tiina, Tina´s
Pivi, Onnea istuttamassa


 Nyt se on jo oikeesti täällä, kevät <3 Me ollaan varmaan oltu ihan ylenpalttisen kilttejä, kun universumi näin meitä hemmottelee. Tuoreessa muistissa on vielä viime "kevät" huhtikuisine napakoine yöpakkasineen ja mikään-ei-edisty-päivineen...
Pää vain leviää näiden suunnitelmien kans, pitäis jo pikkuhiljaa päästä tositoimeen. Aamusella ideoin uuden perennapenkin talon itäpäätyyn, istutussuunnitelmakin tuli jo piirrettyä. Siitä saattaa tulla ihan kiva ;)
Mukavaa keväistä viikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Kivat vastaukset! En malta odottaa noita sinun ideoitasi ja varsinkaan uuden perennapenkin kasvivalintoja;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kahvihetkestä ja waude mikä kasvihuone!!!

  Pian päästään jo kuopsuttamaan maata :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäis,että päästään :) Joku kylmä jakso tosin taitaa häämöttää eessä...:(

   Poista
 3. Kiitti haasteesta! Päiväkahvilla kävin jo Unnukan kanssa, ja harmikseni katoin että samat kysymykset oli sielläkin. Ihana kuitenkin että ajattelit mua kun laitoit haasteen eteenpäin! Valoisaa kevättä sinne teidän kulmille ja antoisia suunnittelupuuskia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,ois tietty pitäny vähä uusia kysymyksiä. Samoin sinne teille :)

   Poista
 4. Sinulla on ihania puutarhaunelmia, joihin yhdyn innolla. Varsinkin tuo Alan vähäksi aikaa omaan puutarhaan puuhaamaan - olisi hulppeaa seurattavaa.

  VastaaPoista
 5. Hienot toiveet ;)
  Upea tuo kasvihuone. Kävisiköhän meilläkin haltija... =)

  VastaaPoista
 6. Kivat vastaukset! Alan olisi ihan jees, mutta alkuun minulle riittäisi kun saisin vaan vaikka ihan jonkun kanssasisaren kanssani kiertelemään ja suunnittelemaan puutarhaa<3 Välillä tuntuu, että pakahtuu suunnitelmiensa kanssa, kun kukaan muu perheestä ei jaksa innostua kanssani:( Onneksi olette olemassa te, kaikki ihanat blogiystäväiset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä asti sä asut :) ? Perheet lämpiää joskus hitaasti tähän hommaan :)

   Poista
 7. Ihan huipputoive sulla! Mullekin kelpaisi :) Sulla on siellä hommat hyvällä mallilla kun suunnitelmatkin on jo tehtynä. Paperille pitäisi omakin penkin istutussuunnitelma pistää, mutta vielä odottelen sitä että asiat loksahtaisivat kohdilleen...tai paremminkin kasvit.

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)