torstai 11. helmikuuta 2010

Ensiaskeleita blogilandiassa

Huhhuh,tästä se nyt lähtee...Kaikkien mahtavien,huippuhienojen,ihastuttavien,kiehtovien blogien inspiroimana rohkaistuin itsekin kokeilemaan josko saisin aikaan jotain mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa.Aika näyttää!
Blogini nimi kuvaa niin hyvin elämäntilannettani ja mielentilaani.Viikko sitten perjantaina menin työpaikalleni iltavuoroon kookas ruskea pahvilaatikko sylissäni.Työkavereiden katseet puhuivat paljon,kun hehkutin tilanneeni mahtavia pioninjuurakoita -Ranskasta:).Hmm..järkeenkäyvää,eikö totta,kun kerran kotimaan mainio pioniparatiisi,jonka nimeä en nyt tässä mainitse,kun en osaa vielä sitä linkittää (amatööritonttu),avaa nettikauppansa vasta maaliskuussa ja lumihankien keskellä taapertava pionifriikki janoaa jo päästä hypistelemään ensimmäisiä juurakoita :).Ja komeita ne olivatkin,kun illalla kotona laatikon avasin ja ilmoille lehahti vastustamaton ranskalaisen maaperän ja mehevien pioninjuurakoiden tuoksu.Pakkaukset avattuani laskin tulevat kaunottaret vielä hetkeksi kellarin viileyteen lepäämään,mutta ehkä jo seuraavan yläkuun tullen ainakin osa pääsee ruukkuun aloittamaan kasvun kohti kesää.
Siementilauksia on jo tehty ja ensimmäiset sormia syyhyttävät pussukat ovat saapuneetkin.Niin ihana kuin tämä taikatalvi onkin ollut,mieli kääntyy jo vääjäämättä kohti kevättä ja kesää ja niitä ihania päiviä,kun tekisi mieli leiriytyä pihalle seuraamaan herkeämättä "kuka" seuraavaksi nostaa vihreän päänsä esiin mullasta:).

4 kommenttia:

 1. Hei Tiina!
  Onnea uuden uutukaiselle blogille ja tervetuloa Blogilandian Ihmeelliseen Maailmaan! :)
  Mistä sinä niitä pioneita tilasit?

  VastaaPoista
 2. Hei.Kiitoksia:).Sinun blogia olen seurannut jo pitempään ja tykännyt siitä kovasti:).
  Ihan koemielessä tilasin niitä ranskalaisia,ainakin Keski-Suomessa ovat menestyneet,itse asun viitosvyöhykkeellä.www.pivoinesriviere.com.

  VastaaPoista
 3. Hei taas. Hitsi kun en laittanut sivuasi suosikkeihin, hirmuinen etsiminen oli että löysin takaisin kun en yhtään muistanut nimeä. :) Pitääkin mennä katsomaan tuota pioni sivustoa.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa blogistaniaan, puutarhablogeja ei koskaan ole liikaa:) Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)