lauantai 13. marraskuuta 2010

November rosesOn aihetta ruusuihin.

Ihanainen,maailman rakkahin tyttäreni täytti keskiviikkona vuosia.Brittein saarilla hän juhlii synttäreitään huomenna,kotiväki on taatusti ajatuksissa mukana menossa,vaikka ei fyysisesti läsnä ollakaan...Aina lasten syntymäpäivinä ajatukset kiertyvät tuon tuosta tapahtumiin silloin vaikkapa 22 tai 24 vuotta sitten...ensi tapaamiseen.

Tyttäreni ei tykännyt yhtään tapahtumasta,jota syntymän ihmeeksi kutsutaan.Hän oli niin kiukkuinen,että.

Kiukkua löytyi jatkossakin, ja vahva oma tahto, uskallusta,rohkeutta,taitoa tulla toimeen monenlaisten,erilaisten ihmisten kanssa. Ihana valoisa olemus,tarttuva nauru,jota kaipaan niin usein...Happiest birthday,my precious.Sunnuntainakin on aihetta ruusuihin,isänpäivän kunniaksi. Siinäpä olikin hyvä syy ostaa perjantairuusut,vaikkei tuo leijonamies mun isä olekaan :). Toki ostin myös omalle isälleni hehkuvan punaoransseja ruusuja.Varmaan jo ajattelette,että tuo kannu on niin nähty! Tykkään vain niin kovasti sen muodosta,väristä ja lisäksi kukat asettuvat siihen kauniisti,sitä tulee käytettyä useimmiten.


Meilläpäin on lunta jo reilusti ja tänäänkin on pitkin päivää sadellut lisää.Puissa on ihana lumikuorrutus ja maisema kuin joulua,kuin satua,kuin taikaa...Hymyilen onnellisena tuon tuosta,rakastan tätä valkoista maisemaa,sen uskomatonta kauneutta.Meren ääni alkaa käydä hitaaksi ja jähmeäksi,sohjoa on jo leveälti rannoilla.Pakkanen kiristyy,ensi yönä ehkä ohut jää kattaa koko meren pinnan.


Iloa marraskuun päiviinne,kanssabloggaajat:)

5 kommenttia:

 1. Kauniit Ruusuiset Onnittelut tyttärellesi!
  Kannu on kaunis vaikka näyttäisit sitä aina kuvissasi, ruusut sopivat siihen erittäin hyvin!
  Leijonanainen olen minäkin...rakastan kaikkea kaunista!
  Kaunista on siellä lumisissa maisemissa, kyllä vaan on ihanaa ja levollista katsoa kuviasi, iloitsen kanssasi minäkin rakastan lunta sen kaunistavaa peitettä kaikkialla...!

  Hyvää vointia sinne teille, toivotan minä hyvillä mielin.

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, onpa siellä jo talvista! Minä täällä etelämeren saarella vielä istuttelen..
  Ihana, kaunis teksti tyttärestäsi. Ihan herkistyin. Ja mitkä kuvat :-D
  Ei minunkaan mielestä tuota vaasia voi liikaa esitellä, se on upea kaikessa yksinkertaisuudessaan, silti koristeellinen. Ihanat ruusut.
  Lämmintä isänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Sirkka,kiitos,välitän onnittelut Lontooseen:).Mukava,jos mun kannu miellyttää muidenkin silmää.Kyllä maailma onkin nyt todella kaunis,puhtaan valkean lumipeitteen alla,sitä jaksaa katsoa,ihailla ja ihmetellä...

  Saila,minä täällä olen pistänyt pillit pussiin,harat ja lapiot odottelee uutta kevättä.Ihanan rentouttavaa,kun ei oo enää sitä "pitäistehäsejavieläsekin"-fiilistä.Nyt on autuaan myöhäistä,lumi peittää kaiken kesken jääneen:).Nuo tyttäreni ja Leevin päivätirsakuvat on aika onnistuneita,ihme asento:).

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut täältäkin tyttärellesi,kauniiita kuvia ja ihania ruusuja kannussa,todella upeita:)Hyvät kuvat,kun kissan jalasta pidetään kiinni,söpöjä!

  VastaaPoista
 5. Kaunis on ruusukannusi. Meillä myös nykyään leikkokukkamaljakot ovat noita valkoisia kannuja, ihan parhaita siihenkin:)

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)