tiistai 2. marraskuuta 2010

Valkeaa unelmaa mustaan marraskuuhun

Sunnuntaina ihan normi antiikkipetsattu mäntylipasto sai uuden ilmeen ja siitä tuli Valkea Unelma:).Laitanpas tuonne talviblogin puolelle pitemmän version koko episodista.Jos kiinnostaa,käy kurkkaamassa päivän parin päästä,kun ehdin sitä päivittämään.

Näin ihanan raikkaan onnittelukimpun sain pojaltani synttäripäiväni kunniaksi:)
Synttärilahjaks ihanat kisupiparimuotit...ja Lauri Tähkää livenäKiitos kihlaparille:)Leevi on söpö,varsinkin silloin kun se nukkuu:)...ja kuorsaa!Leevi hassutassun myötä kaikille bloggaajille riemukasta marraskuun ekaa viikkoa:)


P.S. Ai niin,jos joku on ihmetellyt,mihin bloginsa on kadonnut mun suosikeista,niin siirsin sisustus- ym blogeja tuonne talviblogin puolelle,näkyvät siellä.

7 kommenttia:

 1. Lipastosta tuli tosi hyvä, vaihdoitko vetimetkin vai oliko noi valmiina?
  Hienot kanervaistutukset.
  Hyvää viikon jatkoa:)

  VastaaPoista
 2. Hui, monta blogia, tässähän on vaara eksyä! Onneksi et kumminkaan ole kadonnut tästä osoitteesta. On kumma miten petsattu lipasto raikastuu, sehän on vallan upea. Ja mahdottoman kaunis kannu siinä päällä. Ja onnea!

  VastaaPoista
 3. Uudistamalla saa aikaan paljon,lipasto on saanut uuden ilmeen,vau♥.Kauniit kisuli piparimuotit,niillä onnistuu:D.Leevi,on todella söpö ,kun se nukkuu ja mitä enempi kippurassa sen söpömpi:D♥.Mukavaa Keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kaunis vaalea kaunotar tuli lipastostasi, kovan uurastuksen jälkeen, olen iloinen kanssasi sillä tiedän tunteen, kun on onnistunut! Hienoa! Kannu ja lamppu ruusuineen sopivat lipaston päälle hyvin.
  Ihastelin tässä kanerva asetelmiasi, Oikein paljon Onnea syntymäpäiväsi johdosta ja saamasi kukat pojaltasi ovat kauniit ja taitavasti sidottu, sekä ruusutkin ovat saaneet sinistä sävyä pintaan, joten sopivat hyvin raikkaaseen asetelmaan!
  Lauri Tähkääkin pääset kuuntelemaan livenä..!Kisupiparimuotit..enpä ole ennen nähnytkään, mutta ne sopivat erittäin hyvin sinulle kisuihmiselle ja Leevi on tosi suloinen, silittäisin pientä nöpönenää...!

  Hyvänmielen keskiviikko iltaa sinulle ja Leeville!

  VastaaPoista
 5. Henrietta,kiitos.Nuo on samat vanhat vetimet,kun sopivia uusia ei löytynyt tähän hätään,etsinnässä kyllä ovat.

  Saila,kiitos:)

  Tansku,Leevi on kyllä söpöilyn Euroopanmestari,varsinkin nukkuessaan...

  Sirkka,kiitos.Sä oot semmoinen valkean maalauksen mestari,ainakin maailmanmestari,kun mä näköjään tässä intouduin nyt mestaruuksia jakamaan kaksin käsin:D.

  VastaaPoista
 6. Heii,uusi lukija,Sanna,tervetuloa! luulin jo,että mun lukijamäärä jämähti ikuisiksi ajoiksi 25:een tai että siihen tuli joku vika,ettei lukijaksi liittyminen onnistu:).

  VastaaPoista
 7. Minusta nuo vetimet on hyvät, luulin et ovat uudet:)

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)