torstai 27. lokakuuta 2011

Jotain tosi outoa tekeillä...Something strange is going on...

Nimittäin täällä mun blogissa.En vieläkään pysty vastaamaan kommenttiboxissa teidän kommentteihin ja olen saanut sähköposteja,joissa kerrotaan,ettei kommentointi ole onnistunut monen yrityksen jälkeenkään:(. Tosi tosi ärsyttävää. Kommentteja on kuitenkin kiva saada,muutenhan sitä alkaa helposti ajatella,että itsekseen täällä vain bloggailee eikä ketään vois vähempää kiinnostaa.
I won't be able to leave comments to your blogs, neither can I answer to your comments in my own blog:(


Myös muille olisi kiva laittaa kommentteja,mutta sekään ei minulta ole onnistunut aikoihin.Muutamaan blogiin olen saanut ihan normaalisti kommentin,mutta useimpiin yrityksiin tulee vain omituisia huomautuksia,ettei mulla ole oikeutta katsella omaa tiliäni??!!Ärsyttää tosi paljon,kun kirjoittaa pitkän vastineen eikä sitä sit saa läpi google-tilin kautta eikä anonyyminä.
I'm so frustrated! I have kept trying to leave comments and always get an answer which says I'm not allowed to use my own google account??!!


Myöskin mun tilastoissa näkyy ihan kummallista liikehdintää.Tällä hetkellä enin liikenne tulee jostain ihme USAlaisista sivustoista.Alkaa tuntua hiukka huolestuttavalta:(

Jos joku hoksaa,mistä on kyse ja mitä vois olla tehtävissä,please,laita viestiä mun e-mailiin,osoite sivupalkissa.Bloggaaminen on kiva harrastus ja haluaisin sitä jatkaa,mutta jos vaikeudet vain jatkuu,lopetan kohta koko homman.

Viime postauksessa mainitsinkin selkävaivoista,jotka on haitanneet sekä työtä että harrastustoimintaa.Sipuleiden istutus venähti näin pitkälle,kun se piti jakaa monille vapaille.Tulppaaneja istutin,kun tänä keväänä kukinta onnistui niin loistavasti,välillä tulppaanit ovat olleet vähän konstikkaita.
Last time I mentioned having problems with my back.Have to be very careful at work and also in the garden which means that only today I finished planting bulbs.It took a long time this autumn to get ready.
Ihania Royal Acres,Queen of Night,Foxtrot ja Bleu Aimable-tulppaaneja.
Lovely tulips.Lisää kirjopikarililjoja,pihalle ja ruukkuun.Viime syksynä istutin ekat ja keväällä ne kukkivat ja olin ihan myyty.En olisi uskonut,että ne ovat niin ihanan valloittavia.
More fritillarias,to the garden and pots.Last autumn I planted the first ones and after seeing them blooming in spring I totally fell in love.
Ja tietysti narsisseja,monenlaisia.Muutaman omenapuun ympärille istutin narsissiympyrän kokeeksi,mukava nähdä miltä ne keväällä näyttävät.
Daffodils of course,all sorts.I planted daffodil circles around few appletrees,I so look forward to see how they will be in spring.
Kevät...Voi itku,se on puolen vuoden päässä:(. Ja nyt jo on ikävä sitä...

Spring...It's six months to go:( And I miss it already...Vetää Leevinkin naaman vakavaksiVeeran myös

Energiaa syksyynne blogiystävät<3
Energy to all you blogfriends<3

10 kommenttia:

 1. Vähän samanlaista on minunkin kohdallani. Joihinkin blogeihin pääsen ja joihinkin taas en, vaikka kuinka monta kertaa yrittäisin:)

  Niinkuin sanoit, on todella turhauttavaa kirjoittaa, välillä pitkäkin kommentti ja yllätys, yllätys, se ei menekään perille, plääääh:D

  Tätä on jatkunut jo jonkin aikaa- Bloggeri vain kettuilee.....

  Leppoisaa loppuviikoa ja toivotaan, että tilanne korjautuu:)

  VastaaPoista
 2. Ihania tulppaneja! Minä voin kasvattaa mitä vain paitsi en tulppaaneja ja LUMIkelloja. Myyrät eivät salli. Nyt tein kuten neuvottiin kirjassa Puutarhan lumo eli laitoin tulppaanien sipulit reiällisiin, muovisiin taimipurkkeihin ja tiheäsilmäinen verkko päälle. En vain mitenkään tajua, miten ne tulppaanit mahtuvat niistä raoista läpi...

  Minulle on tullut meilejä ja soittoja, että kommnetit eivät tule läpi.

  VastaaPoista
 3. Lohduttavaa toisaalta kuulla, että muillakin on ollut samanlaisia ongelmia...Olen oppinut, että kun kirjoitan kommentin, kopioin sen ennen kuin painan Lähetä. Ja jos viesti häipyy bittiavaruuteen, voin yrittää kommentointia uudestaan vain kopioimalla aiemman kommentin uudestaan kommenttikenttään. Yleensä toisella yrittämällä olen useimpiin blogeihin saanut kommentin läpi, joistakin on tullut toistuvasti tuo ilmoitus, josta mainitsitkin. Oho, mun alakerrassa joku jätkä hohottaa niin lujaa tähän aikaan illasta, että jos olisin nukkumassa, heräisin siihen...Kevättä odotellessa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat fritillariat erityisesti.Toivottavasti selkä rupeaa taas yhteistyöhön kanssasi. Kummallisia ongelmia bloggerissa, mutta minulla on samaa tilastoihmetystä amerikkalaisen liikenteen kanssa...

  VastaaPoista
 5. Myös minun blogissani näkyy oudon puoleisia liikenteen lähteitä...

  Laitoin myös kirjopikarililjoja ulos ja ruukkuihin :)

  VastaaPoista
 6. Joo...joku amerikkalainen rising... sivusto on ilmaantunut tilastoihin.. en tiedä vaikuttiko, kun laitoin asetukissa eston hakukoneille... nyt ei sitten ole ollut enää... on arveluttavia nuo tuollaiset sivustot...sitten nää ulkomaiset blogikaverit, ne voivat olla ok...mutta heidän sivustojensa kautta...tapahtuneeko jotain...onko kokemuksia? Niin, kiva on saada kommentteja ja antaa niitä, onhan se tän jutun kiva lisämauste... ettei sitä nyt ihan yksin olis tän juttunsa kanssa...

  Ihanat kisut!! :)

  VastaaPoista
 7. Ihan hyvä, että laitoit tulppaanit vasta nyt. Minä pelkään, että laitoin maahan osan liian aikaisin. Tänä syksynä näitä lämpimiä kelejä riittää.
  Kirjopikarililjat ovat todella viehättäviä.
  Sipuleita ei ole koskaan liikaa.

  VastaaPoista
 8. Olen yrittänyt kommentoida blogiisi kesästä lähtien, saas nähdä onnistuuko nyt..

  Minä tein viimeisen kukkasipulitilauksen tältä vuodelta maanantaina, eilen tuli paketti Korpikankaalta. Syyskuussa istutetut krookukset nousevat jo topakasti, istutin ne ihan liian aikaisin.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikki kommentoineet :). Samoja ongelmia siis muillakin edelleen,harmittavaa.

  VastaaPoista
 10. Hello Tiina

  I am Brazilian photographer André.
  I was traveling through your blog and I really enjoyed the photos.
  The flowers and colors, are an incredible beauty
  I am already following.
  Congratulations.
  When you visit my blog goes, I would be happy with your comments.
  http://andretavaresap.blogspot.com

  Thank you for your attention.
  Regards,

  André Tavares.

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)