tiistai 25. joulukuuta 2012

From all of us to all of you a very Merry Christmas!


Hektisen viikon jälkeen aattona näytti jo tältä. Eilisessä aattoiltapäivän jumalanpalveluksessa pappi puhui kauniisti siitä miten erilaisissa tunnelmissa kukin tätä joulua saattaa viettää. Mieli voi olla haikea,kun joulusta puuttuu joku tuttu ihminen...Viime joulun jälkeen on sattunut niin paljon.Pappa on poissa,muita ihmissuhteita on päättynyt,yksi uusikin on alkanut...tämän kaiken seurauksena vietämme joulun tyttäreni kanssa kahdestaan.
 
 
 
 
Meillä on ollut lämmintä, rentoa ja mukavaa <3


Bling bling :) 
 
 
Meidän musta lady <3 Misu-kissan 19 vee ja 8 kk kone alkoi hiipua...
 
 
 
 
 
 
 
 Tiistaina 18.12. näytti jo,että enää ei kestä kauaa...Misu on aina pitänyt joulukuusista, istunut pitkät tovit sitä ihailemassa joka joulu. Hain muutaman kuusen oksan ja koristelin ne sille.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Mikä vanhaa kaveria vaivaa?  Veera lohduttaa ja hyvästelee Misua. Yöllä Misu loikkasi aurinkoniityille...Siihen päättyi meidän pitkä yhteinen taival.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Siellä ne lepäävät vieretysten, Sandi ja Misu.Myös kissavainajien haudoille syttyivät kynttilät aattoiltana kuten kaikkien rakkaiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Leevi löysi uuden lampaantaljan
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

 
 
 
 joulun paras pehmeä paketti: Veera kiersi lahjanarun masun ympärille :)
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 Unelmaisen tunnelmaista, kisun mahakarvojen pehmoista joulun jatkoa kaikille blogiystäville <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

35 kommenttia:

 1. Mukavan pehmoista joulutunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun tunnelma on niin ihanaa - ja pehmoistakin,kyllä vain:)

   Poista
 2. Voi Misua, osanotto. Pitkä kissanelämä sai arvokkaan päätöksen oman kodin suojissa läheisten kesken. Lämpimiä ja mukavia joulunpyhiä siitä huolimatta toivotellen, Maria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria.Oli hyvä,että Misu sai nukkua kotona pois.mulla sattui vapaatkin just niin,että sain sitä hoivailla ja silitellä viimeiset päivät....

   Poista
 3. Itku kurkussa tätä lueskelin. Voi teitä :( Ja pientä kissavanhusta. Luopuminen tuntuu aina niin pahalta. Pehmoisia Joulun pyhiä kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se niin haikeaa hyvästellä kissaystävä noin pitkän yhteisen matkan jälkeen...tämä on kyllä ollut varsinainen luopumisen vuosi...

   Poista
 4. Kaikenlaisia luopumisia tulee elämänvarrella vastaan. Meilläkin on tyhjä aukko äidin poismenon johdosta, vaikka siitä onkin jo aikaa.
  Kaikesta huolimatta rentoa ja leppoisaa Joulunjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin,elämä on kuolemista niinku Juice jo aikoinaan totesi Syksyn sävelessä.Eihän ne rakkaat ihmiset eikä rakkaat lemmikitkään koskaan unohdu.Varsinkin joulun aikaan sitä herkistyy oikein miettimään ja muistelemaan menneitä jouluja,jolloin he ovat vielä olleet läsnä.ja ehkäpä he ovat nytkin,me ei vain heitä nähdä.

   Poista
 5. Fina kissemissar! Mina har så tråkigt (eftersom de vägrar att gå ut i snön) att de konstant bråkar med varandra. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Våra katter är så gamla att de bara äter och sover.och stannas inne från Oktober till April:) De är sommarkatter! Den svarta katten,Misu,dog förra veckan...

   Poista
 6. Voi kisua, se oli pitkäikäinen kaveri teille. Kuitenkin lämmintä ja pehmeää joulunpyhien jatkoa sinnekin !

  VastaaPoista
 7. Lämmin osanotto Misun poismenon johdosta. Teillä oli pitkä yhteinen taival. Ihanaa kun sai viettää viimeiset hetkensä läheisten ympäröimänä. Mukavaa joulun jatkoa kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos.Misulla oli pitkä ja hyvä elämä,ja loppukin oli onneksi rauhallinen ja hyvä,ei tarvinnut lähteä mihinkään enää kuskaamaan vanhaa kissaa.

   Poista
 8. Osanottoni Misun poismenon johdosta. Misulle siunausta pilvenreunalle. Hyvää joulunjatkoa!

  VastaaPoista
 9. Pahoittelut Misun poismenosta. Kaikista muutoksista huolimatta oikein mukavaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos.joulu oli kuitenkin mukava ja leppoisa,menetyksistä huolimatta.Erilainen joulu.

   Poista
 10. LÄmpöisiä joulupäiviä, ihania joulukuvia ja lämpimät kiitokset. Puutarhakalenteri tuli perille. Laitan siitä postauksen lähiaikoina =)
  Upeita piirustuksia sisälsi, onnellisena sitä selailin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava,että kalenteri oli mieluinen.itsellänikin on samanlainen:)

   Poista
 11. Ihanasti laitoit Misulle joulukuusta saattelemaan <3 Leppoisaa vuodenloppua, pidä tuo jalkojen rento asento edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna pitää valitettavasti ottaa jalat pois pöydältä ja alkaa pistää töppöstä toisen eteen iltavuorossa.Onneks saan tuon typykän mukaan duuniin,on niin kiva paiskia yhdessä töitä:)

   Poista
 12. Kissat jättävät tassunjälkensä sydämiimme. Misu pääsi hiirijahtiin aurinkoisille niityille pitkän yhteiselon jälkeen. Lämmin osanottoni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne tekevät <3 Noin minäkin ajattelen,Misu oli loistava pyyntikissa.Siellä se juoksee taas nuorena ja notkeana...Kiitos...

   Poista
 13. Voi mikä kisu..niin pitkään sai olla luonanne ja viimeiseksi jouluksi toit sille kuusen oksia. Luopuminen on aina haikeaa
  Voin kuvitella että onnellisena se katselee sinua kissojen taivaasta..

  Ihanaa yhdistelmä tuo sinun tulppaanit ja katajat :)

  Leppoisaa Tapanin iltaa ja välipäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misu oli ihana kisu <3 oli pakko hakea ne kuusen oksat,kun näin ettei Misu näe enää oikeaa kuusta...Siellä se on nyt komeiden mustien poikiensa luona,ja sen meidän harmaan Baronin,jonka morsiameksi se meille silloin kauan sitten tuli:)

   Poista
 14. Voi...lämmin osanotto rakkaan Misun poismenon johdosta! Itku tuli, kun luin tämä postauksen. Ihana, kun Misu sai vielä kokea jouluista tunnelmaa...ja Veera lohduttamassa.
  Kiitos vielä ihanasta arvontavoitosta! Avasin tuon kauniin paketin aattoiltana.
  Hyvää loppuvuotta ja alkavaa Uutta Vuotta sinulle! Kevättä ja kesää odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija. voi,taasko mä itketin ihmisiä :( Ajattele,Veera vihasi Misua synkästi ja niillä oli jopa eri ulkoiluvuorot ja kun kotoa lähdettiin ne täytyi laittaa eri huoneisiin,ettei Veera pääse löylyttämään Misu-parkaa.Tänä syksynä Veera kuitenkin hautasi sotakirveen ja ne ovat eläneet ihan sopuisasti yhdessä.Tuo oli niin liikuttavaa,kun Veera meni Misun luokse sitä katsomaan ja laittoi viereen makoilemaan<3
   Mukava,että tykkäsit voitostasi.Kevättä kohti tässä lähdetään vauhdilla menemään:)

   Poista
 15. Misulla oli pitkä hyvä elämä, mutta kovin surullista silti. Elämä on rajallista.
  Hyvää loppuvuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se luopuminen ole koskaan helppoa,ei ihmisestä eikä eläimestä...mutta auttaa aina laittamaan arvot järjestykseen,palauttaa mieleen mikä elämässä on todella tärkeää.kiitos samoin sinulle.

   Poista
 16. Näyttää siltä, että teillä on ollut surun, ikävän, jäähyväisten, muistojen sekä myös uusien alkujen joulu. Mukavaa, että Misu sai rauhallisesti nukahtaa viimeiseen uneensa kotonaan. Hyvää joulun jälkeistä aikaa ja uutta vuotta 2013!

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)