perjantai 14. joulukuuta 2012

Tautinen viikko! Diseases...

Blääh mikä viikko...hyvin oon viihtynyt sängyn pohjalla kyllä vain.Niistänyt ainakin 150 nenäliinallista, yskinyt niin että on selkä ja sivut kipiänä.Alkais jo passata tämä poteminen.

Onneksi on läppäri, joka viihdyttää potilasta ja jouluradio <3 ja onneksi meitä on ollut kaksi potemassa.Tai oikeastaan kolme, kun Veera-kissakin joutui piipahtamaan eläinlääkärissä silmäänsä näyttämässä. Nyt tiputellaan neljästi päivässä Oftan Akvakol-tippoja ja toivotaan,että simmu paranee.

I have a flu, my daughter is sick and our brown cat, Vera, has some problem with her eye...Levi cat is busy taking care of all of us ;)








 
 
 
Leevi-kissa huolehtii potilaiden henkisestä hyvinvoinnista
 
 
 
 
 
 
 

Eilen kasattiin tyttäreni kans valkoinen joulukuusi ja se sai ylleen ruskean sävyiset pallot aikaisempien vaaleanpunaisten tilalle. Oli myös pakko vähän liikauttaa itseäni kotoa ja käydä tuttuun tapaan hyvissä ajoin postittamassa joulukortit...päätin kyllä kassajonossa seistessäni ja rykiessäni,että ensi vuonna postitan joulukortit jo heinäkuussa,ettei aina jää viime tippaan!

Sen verran kykenin kynnelle vielä illalla, että tein piparitaikinan ja jospas ne joku jaksaisi tänään leipaista.


 
 

Jouluruusu löysi itselleen mukavan paikan tullessaan keittiöön imemään vettä varpaisiinsa. Liesituulettimen kautta tulee vilpoista korvausilmaa, kun puuhellassa on tuli. Jouluruusu pörhistelee ihan  tyytyväisenä keraamisella liedellä, joka saa useimmiten huilia ruuanlaittopuuhista näin talvisaikaan.














 
 
 
Puuhellasta puheen ollen, tämmöiset kullankeltaiset suussasulavat ahvenfileet paistuivat nopsasti illalla. Taatusti tuoretta Perämeren ahventa, velimiehen pyytämää ja fileoimaa :)


Arvontapalkinnot pötköttelevät vielä tuossa klaffilipastossa, koska mielestäni ei ois ollut ihan korrektia niitä alkaa käärimään paketteihin flunssanpöpöillä ryyditettyinä... Nyt yritän ryhdistäytyä ja saada ne postiin viimeistään maanantaina.

Reilu viikko sitten ostetut hyasintit ovat nyt avautuneet. Vaihteen vuoksi löytyikin tämmöiset vähän eriväriset, jotain vaaleanpunaisen ja violetin sekoitusta, tykkään kovasti.

Nice pinkish-purpleish hyacinths


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puhtaanvalkoista
Pure white
 
 
 
 
 
 
 

Jouluksi pitää ostaa uudet, näistä ei enää sitten ole iloa.


Tästä vähän potkua joulupuuhiinne ;) Tuolla Talven taikaa-blogissa vastasin jouluhaasteeseen ja siinä totesin, että lempijoululauluja on paaaljon.On uusia ja vanhoja, riehakkaita ja haikeita...Tämä nyt on taatusti sieltä riehakkaasta päästä. Mikä retromeininki, mitkä poskiparrat;)


http://www.youtube.com/results?search_query=slade+merry+christmas+everybody&oq=slade+merry+&gs_l=youtube-reduced.1.0.0i3j0l3.72574.77680.0.80153.12.11.0.1.1.0.860.1572.6-2.2.0...0.0...1ac.1.4-NQN1hgDJ4





On niin rentoa kun ei ole joulustressiä, ei kiirettä, ei hössäämistä. Joulu saa tulla ja mennä omalla painollaan. Jokaiselle lahjan saajalle on muutama tarkoin valittu paketti, ja ne joita ei vielä ole,käyn maanantaina kaupungista hakemassa. perinteiset laatikkoruuat valmistuvat ensi viikon lopulla,kuusi pitää käydä hakemassa omasta metsästä. Ihanaa,kun saa fiilistellä, koristella kotia, sytytellä kynttilöitä ja kaiken yllä soi kiva joulumusiikki. Tyttäreni löysi eilen iPhonen sovelluksella brittiläisen radiokanavan, joka soittaa vähän nuorekkaampaa joulumusiikkia ja se toi mukavaa vaihtelua Jouluradioon. Sitäpaitsi, koska näköjään aina pitää olla käärme paratiisissa, nyt on varsinainen korvamato luikerrellut jouluradioonkin,siis semmoinen inhokkibiisi,jonkalaiset saa mut syöksymään toiselta puolelta taloa sulkemaan radion kiireenvilkkaa.Joku joululaulukilpailun finalisti,ärsyttävä jumputus...

Mukavaa viikonloppua ja pysykööt kaikenmaailman kulkutaudit kaukana blogini lukijoista!

21 kommenttia:

  1. No voihan räkä sentään, suoraan sanottuna. Koitahan pian parantua! Mukavia joulupuuhasteluja teille sinne, täälläkin on jo lahjat suurin piirtein kasassa, muutama juttu pitää vielä hommata, jouluruokia tehdä ja kuusi hankkia.

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista sinne sängyn pohjalle. Onneksi on kauneutta ja hoitavia, hurisevia tassuja ympärillä. Perämeren ahven on niin hyvää. Joskus sitä Olhavan rannoilla tuli maisteltua. Minullakin avautuivat valkoiset hyasintit ja ihan kahdessa päivässä vaikka niin tiukoilla nupuilla olivat. Ettei vaan olisi sama korvamato täälläkin... en voi enää kuunnella mokomaa.
    Leppoisia jouluviikkoja !

    VastaaPoista
  3. Pikaista paranemista ja otahan iisisti!

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti tokenet pian! Kauniita kuvia olet kuitenkin jaksanut laitella. Minulle pamahti myös tauti päälle. Eilen olin jo kurkkukipuinen ja illan palelin jäähallilla katsomassa luisteluesityksiä ja sehän ei tehnyt ollenkaan hyvää. Oi noita slade-aikoja, siihen aikaan ihasteltiin poikia, joilla oli muhkeat pulisongit ;)

    VastaaPoista
  5. No johan on ollut tauti;mutta varmasti on jo jouluun mennessä unholaan jäänyt vaiva.

    Minä olen tutustunut jouluruusuun oikeastaan tässä vuoden aikana jolloin olen täällä blogi-maailmassa aloittanut;todella kaunis kukka!

    Mullakaan ei ole mitään joulustressiä: ipanoiden lahjat tilattu netistä ja muille läheisille lapsille lahjat jo hommattu.
    Ensiviikolla leivotaan ajankuluksi lapsien kanssa,eikä yhden porkkana ja lanttulaatikon teossa kauaa nokka tuhise ja kinkkuhan paistuu siinä sivussa,niinkuin hoituvat muutkin meidän perheen jouluun kuuluvat ruokailuasiat :)

    VastaaPoista
  6. Paranemisia! Tiedän niin hyvin tuon tunteen. Sekä sairastamisen inhan ja sen, että osa jouluhommista kasautuu siihen kohtaan, kun kaikki muutkin jonottavat vuoroaan.

    VastaaPoista
  7. Pikaista paranemista teille kaikille! Onhan tuossa se hyvä puoli, että todennäköisesti saat viettää joulua terveenä. Joulustressistä ei ole tietoakaan. Odottelen innolla pyhiä, mitä ei ehdi tehdä ennen joulua tehdään joulun jälkeen jos silloinkaan.

    VastaaPoista
  8. Jouluruusu pörhistelee tosiaan iloisen näköisenä tuossa kohtaa, kaunis yksilö se onkin! Ja kuusi on rauhallisen värinen, tosi nätti. Liilanvaaleanpunaisia hyasintteja minäkin olen kotosalla ihastellut, kyllä se tuoksu aina vaan jaksaa ilahduttaa.

    Pikaisia paranemisia ja leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Parenemisia sinulle. Jouluruusu on kaunis, mutta niin helposti kirvoja itseensä keräävä, että itselleni en sitä enään hanki jouluksi. Meillä, kun lämmitetään joka päivä kahta takkaa niin sisäilma on liian lämmin jouluruusulle!

    VastaaPoista
  10. Nyt vain runsaasti lämmintä jouluglögiä ja villasukat jalkaan, että flunssa paranisi nopeasti.
    Ihana jouluruusu ja hyvä idea ottaa kukka seuraksi keittiöpuuhiin.

    VastaaPoista
  11. Arvaa vain, montako kertaa mä olen päättänyt lähettää joulukortit ajoissa ? :0 Nyt vein ne kaupan eteen postilaatikkoon viimeisen päivän iltana. Saas nähdä, meneekö perille pienemmillä postimaksuilla ennen joulua.

    Flunssissa ja silmätulehduksissa meilläkin on koko porukka. Joulujuhlat jäivät nyt väliin, harmi.

    Meillä, kun ei ole omia kisuja, laitoin naapurien kissoille terassille vanhan turkin. Saavat siinä lämmitellä tassuja, jos kotoväki on jouluostoksilla :)

    VastaaPoista
  12. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and
    in accession capital to assert that I get in fact enjoyed
    account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.



    My homepage; click here

    VastaaPoista
  13. Chireno laser treatment rosacea

    Here is my blog ... Onemo laser treatment rosacea

    VastaaPoista
  14. However, we can't always exercise at the time we feel the stress. The cells of your body are attacked by millions of free radicals every day. A vegetarian is someone who avoids all types of meat products and can be categorized into two camps. If you want to install additional applications into your live USB installation like a browser, a CD burner, or may some other utility you can just go through the plugin repository, download the plugin and put it in the plugin folder.

    Feel free to visit my blog post :: Best Fat Burning Foods

    VastaaPoista
  15. Lastly, if the ring is worn on the right hand with the crown facing the heart references the person wearing the ring is not interested
    in a relationship. They will have amazing diamond
    rings that they are more than willing to sell for a reduced cost.
    These necessarily need not be expensive and the simpler they are the more better
    it would be.

    Also visit my web page webpage

    VastaaPoista
  16. Purchasing a promise ring is easy in case you know what you are searching for.
    The only day that is more exciting than that is when she chooses
    the ring that signifies mutual love for a lifetime ' his and hers wedding rings that perfectly match in every facet and detail. Selecting from birthstone, diamond, gemstone, type of ring, engraving, or symbolism in the ring or ring setting can produce a ring to impress even the most discriminating taste for jewelry.

    Take a look at my homepage: web page

    VastaaPoista
  17. One of the most frequent would be diamonds, specially in rings which might be meant to symbolize enjoy considering they
    may be so long lasting. This is unavoidable
    as the tungsten metal is unable to be colored through
    chemical means. They zero in within the newest progress that is popular amongst kids and can come out with watches on people unique themes.


    Here is my weblog: webpage

    VastaaPoista
  18. Now what thee - Bookdoes is explain to you step by step guides on lowering your acne footprint and ensuring that your acne problem becomes the one that doesn't inflame itself further in to the future. For the first week, wash that person only at night with an extremely, very, gentle cleanser. The site may consider taking moment in time and energy to take away those acne stretch-marks out of one's nose in the event you end up restoring this system complete with pure ingredients.

    After using this acne treatment for a month or so, you'll be amazed at the results.

    Feel free to surf to my web blog - acne scar treatments ()

    VastaaPoista
  19. Designs array from designs that can serve as both equally diamond engagement rings and pre-engagement
    diamond promise rings as well as distinctive ring designs.
    What sort of stone would they like set in the ring.
    But these colored diamonds were just as large if not larger than many of the best colorless diamonds like
    the Star of Africa, Hope Diamond, etc.

    my web-site; Promise rings zales jewelers

    VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)