maanantai 11. helmikuuta 2013

Meidän uusi vieras.Our new guest.


Siinä se nyt on. Eilen illalla kisu oli käynyt loukkuun. Vähän kerrassaan hivutin raksukupin lähemmäksi loukkua ja eilen loukkuun sisälle ja se tuotti tulosta. Tassun jäljistä näin, että se oli jo edellisenä iltana käynyt loukussa syömässä sinne ripottelemani raksut.

Aika rauhallisesti kissa on ottanut uuden tilanteen. Loukku on nyt meidän saunassa, jossa on lattialämmitys, joten kylmä ei kisulla enää onneksi ole.

Kovin epäluuloisesti se mua silmäilee. Eikä tietysti oo mikään ihmekään.

Voi voi...kisu on tismalleen samanvärinen kuin meidän rakas harmaa Baron, Paroni, joka eli 18-vuotiaaksi asti ja joka oli ennen joulua poisnukkuneen Misun ainoan pentueen isä, myös sen meidän once in a lifetime-kissan Sandin...Samanlainen pieni valkoinen pilkkukin rinnassa kuin Baronilla.

Tuolla kissalla olisi kyllä paikka meidän sohvannurkassa. Täytyy nyt katsoa vielä vähän aikaa, josko se yhtään alkaa luottamaan meihin. Ellei, veisin sen mielelläni löytöeläinkotiin totuttelemaan oloonsa...Pitäkää peukkua, että me löydettäis yhteinen sävel!
16 kommenttia:

 1. Peukut ja varpaat on kaikki pystyssä! Pelokkaan eläimen kanssa saattaa mennä kuukausiakin, ennen kuin luottamuksen ensimmäisiä murusia alkaa muodostua. Älä siis luovuta! Vaikka en usko, että luovutatkaan kovin helpolla, onneksi on sinunlaisiasi ihmisiä, jotka ajattelevat eläinten parasta!!
  Aivan upea sininen kissa tuo onkin, liperi ja kaikki.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on niin paljon kokemusta kissoista, että varmaan löydätte yhteisen sävelen. Kissat ovat viisaita eläimiä, eikä tämäkään katti varmaan jätä noin hienoa tarjousta käyttämättä. Pidän peukkuja ja iloitsen kissan puolesta!

  VastaaPoista
 3. Voi miten söötti kisu! Toivottavasti löydätte yhteisen sävelen ja kisu voi jäädä.

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että kulkuri alkaa teihin luottamaan ja saa teiltä uuden kodin.
  Joskus pistää aivan vihaksi kun ihmiset jättää eläimet oman onnensa nojaan. Vaikka valtaosa ihmisistä hoitaa lemmikkinsä hyvin. Olen itse myös muutaman kissan pelastanut talvipakkaselta. Toinen niistä oli aivan pieni pentu ja sopeutui kissaporukkaani hyvin mutta toinen oli aikuinen ja se oli niin villi, että toimitin sen löytyeläintaloon jossa se oli vähän aikaa. Kun tiedustelin mitä sille kuuluu, niin sain teitää, että se oli täytynyt lopettaa. Onneksi on sinun kaltaisi ihmisiä jotka jaksaa välittää kulkijoista.

  VastaaPoista
 5. Hei , minulla on jonkin verran kokemusta villikissojen kesyttämisestä. Eli kissa kannattaisi laittaa paikkaan missä se voi nähdä talon väen ja kaiken mitä siellä tapahtuu. Jos kissa on todella villi niin verkko-ovillinen huone , josta hyvä näkyvyys olsi paras paikka. Sitten vaan paljon keskustelua ja läsnäoloa ilman pakotteita. Kissalla pitää olla tunne ettei sitä ahdistella , vaan odotellaan sen omaa kontaktia. Aikaa , kärsivällisyyttä ja uskoa tarvitaan.

  VastaaPoista
 6. Så grymt att överge en katt! Och så duktiga ni är som lyckades fånga in den fina missen, hoppas allt går bra nu!

  VastaaPoista
 7. Oi, ihana kun saitte kisun kiinni ja lämpimään. Toivotan onnea kisun kesyttelyssä!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti saat kissan kesytettyä!
  Meillä oli ennen Ellua ja Siiriä Oskari- löytökissa.
  Oskari muutti meille tänne uudelle talolle ja tosi ihana, aikuinen kissa saatiinkin. Se oli välillä aika sairas, mutta rauhallinen ja persoonallinen. Saatiin pitää Oskaria kuutisen vuotta, ennenkuin se tuli liian sairaaksi.

  VastaaPoista
 9. Hienoa, että kisuli pääsi lämpimään. Toivotaan, että se hyväksyy teidän sohvannurkkanne ja päättää jäädä lemmikiksenne.

  VastaaPoista
 10. Hienoa, että sait kisun loukutettua ja hän on päässyt sisälle lämpimään ja saa ruokaa. Se on jo paljon se. Nyt vaan kärsivällisyyttä niin saattaa olla, että teistä tulee vielä hyvät kaverukset :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä teistä varmasti kaverukset tulee! Ihana homma, että kisuliini on nyt lämpimässä paikassa, ettei tarvitse värjötellä 24/7 pakkasessa.

  VastaaPoista
 12. Peukut pystyssä! Toivon todella, että luottamus syntyy ja saatte kisusta perheenjäsenen. Minkähänlainen historia kissalla on?

  VastaaPoista
 13. Voi,että miten komea kissa. Toivottavasti yhteinen sävel ajan kanssa löytyy.
  Todella ihanaa,että pelastitte kissan talven kynsistä.

  VastaaPoista
 14. Komea pyöreänaaminen kissa, silmätkin ihan pyöreinä ja niissä tumma, pelokas katse. Ihanaa, kun sait kisun kiinni.
  Täälläkin peukut ja sormet ja varpaat pystyssä.
  Minkäs nimen kissalle annat?

  VastaaPoista
 15. Oi, mikä ihanuus! Täälläkin pidetään peukkuja, toivottavasti kisu saa teiltä uuden kodin :)

  VastaaPoista
 16. En tiedä paljoakaan kissoista, kuten Paula voi todistaa;-), mutta...toivon nyt niin kovasti, että hän hyväksyy sinut. Hitaasti, vähitellen hyvää tulee. Pesuhuoneen ovet kiinni ja häkin ovi auki. Istut sinne lattialle. Vähän herkkua voi olla kädessä. Olet eläimen ehdoilla. Annat hänen tulla luoksesi ja siitä se sitten lähtee...

  Miten jotkut voivat jättää lemmikkinsä tolleen heitteille! Tuo kisaa oon nyt sun ja tarttee hyvän kodin.

  VastaaPoista

Mukava kun pistäydyit.Pienikin viesti ilahduttaa aina:) Thank you for your visit, welcome back :)